αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTo Twitch σου επιτρέπει πλέον να κάνεις ταυτόχρονα livestreams σε άλλες πλατφόρμες όπως το Facebook και το YouTube

To Twitch σου επιτρέπει πλέον να κάνεις ταυτόχρονα livestreams σε άλλες πλατφόρμες όπως το Facebook και το YouTube

Ένα πιο… χαλαρό πλαίσιο για τους δημιουργούς φαίνεται ότι βάζει σε εφαρμογή το Twitch. Η διάσημη πλατφόρμα έκανε μια σημαντική ανακοίνωση στο πλαίσιο της TwitchCon 2023. Δια στόματος του CEO, Dan Clancy, έγινε γνωστό ότι από σήμερα επιτρέπει το simulcasting σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα επιθυμούν οι creators του, με σκοπό να τους δώσει τη δημιουργική ελευθερία που επιθυμούν.

Η αλλαγή στην πολιτική του simulcasting του Twitch σημαίνει ότι θα μπορεί κάποιος να κάνει ταυτόχρονα stream σε Facebook, Instagram, TikTok, YouTube και το αντίπαλο δέος του, το KICK.

Βέβαια υπάρχουν κάποιοι κανόνες που θα πρέπει να τηρούν οι δημιουργοί:

-Να μην αναρτούνται links ή να καθοδηγείται η κοινότητα να αφήσει το Twitch για άλλες πλατφόρμες
-Να μη γίνεται χρήση third-party software για να συγχωνευθούν τα chats ή δραστηριότητες από άλλες πλατφόρμες στο Twitch stream (οι streamers επιτρέπεται να το χρησιμοποιούν για προσωπικούς λόγους).
-Να διασφαλίζεται ότι όταν θα γίνεται livestream ταυτόχρονα σε πολλές σελίδες δε θα επηρεάζει την ποιότητα του stream στο Twitch.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =