αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTo Twitch δίνει ως 2.000 δολάρια σε κοπέλες που θέλουν να ξεκινήσουν να κάνουν streaming

To Twitch δίνει ως 2.000 δολάρια σε κοπέλες που θέλουν να ξεκινήσουν να κάνουν streaming

Ο Μήνας Ιστορίας Γυναικών ξεκινάει τον Μάρτιο και το Twitch συνεργάζεται με την 1.000 DreamsFund για να προωθήσει τις γυναίκες streamer.

Από την 1η Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, το Twitch έχει προγραμματίσει ένα φιλανθρωπικό stream. Αυτό θα στοχεύει στην άντληση χρημάτων για το 1.000 Dreams Fund. Το φιλανθρωπικό ίδρυμα έχει ως στόχο να χρηματοδοτήσει 1.000 γυναίκες και το γεγονός αυτό θέλει να δώσει ώθηση στις κοπέλες που θέλουν να κάνουν stream, αλλά για διάφορους λόγους διστάζουν.

Όπως αναφέρει το Gamebyte, οι επιχορηγήσεις θα κυμαίνονται από $500 – $2000 κάθε εξάμηνο. Εάν είστε streamer στο Λύκειο ή στο κολέγιο, μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για αυτή την επιχορήγηση και να πάρετε κάποιες δωρεάν αναβαθμίσεις από το Twitch. Η επιχορήγηση λέγεται ότι βοηθά στην κάλυψη του κόστους των ταξιδιών καθώς και τα hardware upgrades.

Η επιχορήγηση είναι ανοικτή σε όλες τις γυναίκες streamer, αλλά προτιμώνται όσες είναι μικρότερες ηλικιακά.

Η εν λόγω κίνηση φαίνεται ότι θέλει να προωθήσει όλες εκείνες τις κοπέλες που πραγματικά απολαμβάνουν το streaming, και δεν θέλουν απλά να βγάλουν λεφτά, εκδίδοντας τον εσωτερικό τους κόσμο. Το αν θα υπάρξει κάποιος διαχωρισμός πάντως ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες, είναι ακόμα άγνωστο.

Πηγή: IGN Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =