αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑTo TEDxPatras φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα online events «TEDCicles»

To TEDxPatras φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα online events «TEDCicles»

Όλοι μας κινούμαστε σε μια νέα πραγματικότητα, λόγω της εξάπλωσης του Covid-19. Ποιοι μετασχηματισμοί συντελούνται στον τομέα της ιδιωτικότητας, του φυσικού περιβάλλοντος, των κοινωνικών σχέσεων; Ποιες είναι οι εφαρμογές, τα εφόδια και οι συνήθειες που μπορούν να προσφέρουν άμεσες λύσεις; Πώς μπορούμε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης σήμερα και στο μέλλον;


Με αφορμή τον προβληματισμό και τις ανησυχίες που αναδύονται μέσα από την παρούσα συγκυρία, η ομάδα του TEDxPatras αποφάσισε να διοργανώσει μια σειρά Virtual Events με κεντρική θεματική “A Changing World”, συλλέγοντας τεκμηριωμένες τοποθετήσεις και προσεγγίσεις από ειδικούς.


Τα Virtual Events θα έχουν τον χαρακτήρα του TEDCircles event (www.tedcircles.com) που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το TEDxPatras. Το TEDCircles αποτελεί πρωτοβουλία του TED με όραμα τη δημιουργία μιας ανοικτής πλατφόρμας για ομάδες. Μιας πλατφόρμας της οποίας η χρήση θα ευνοεί τη συζήτηση και τον εποικοδομητικό προβληματισμό γύρω από τις ιδέες.

Η αρχή γίνεται στις 25 Απριλίου. Μπορείτε να δείτε όλους του ομιλητές και να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =