αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTo Netflix σταματά να να δημοσιεύει τον αριθμό των συνδρομητών του

To Netflix σταματά να να δημοσιεύει τον αριθμό των συνδρομητών του

Οι μετοχές της Netflix υποχώρησαν έως και 6,22% στα 572,58 δολάρια σήμερα Παρασκευή, μετά την απροσδόκητη ανακοίνωση της εταιρείας ότι δεν θα παρέχει πλέον στοιχεία για την καταμέτρηση των συνδρομητών, ενώ η πρόβλεψη εσόδων για το δεύτερο τρίμηνο έπεσε κάτω από τις προσδοκίες της Wall Street.

Ο στόχος των εσόδων της πρωτοπόρου στο video streaming για το τρέχον τρίμηνο δεν πέτυχε τη μέση εκτίμηση των αναλυτών για 9,54 δισ. δολάρια.

Οι αναλυτές χαρακτήρισαν αμφιλεγόμενη και «άκομψη» την κίνηση της εταιρείας να σταματήσει τη δημοσίευση του αριθμού των συνδρομητών της ανά τρίμηνο, αρχής γενομένης από το πρώτο τρίμηνο του 2025.

Τα στελέχη της Netflix έχουν παροτρύνει τους επενδυτές να επικεντρωθούν στα έσοδα και τα λειτουργικά περιθώρια κέρδους κατά την αξιολόγηση της προόδου της εταιρείας και όχι στην αύξηση των συνδρομητών.

Οι μετοχές της εταιρείας υποχώρησαν περίπου 5% στη μετασυνεδρίαση την Πέμπτη, καθώς οι προοπτικές εσόδων της πλατφόρμας streaming για το 2024 επίσης υπολείπονταν των προσδοκιών των αναλυτών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − one =