αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTo Linkedin σου επιτρέπει να προσθέσεις «διαλείμματα καριέρας» στο προφίλ σου

To Linkedin σου επιτρέπει να προσθέσεις «διαλείμματα καριέρας» στο προφίλ σου

Ίσως και το δικό σου βιογραφικό να έχει κάποια… κενά. Είναι ένα πράγμα για το οποίο αγχώνονται αρκετοί υποψήφιοι. Και θεωρούν ότι αυτά τα κενά μπορούν να κάνουν πιο δύσκολη την πρόσληψη τους από μία εταιρία στο μέλλον.

Το Linkedin έρχεται τώρα να δώσει μία λύση. Όπως ανακοίνωσε η πλατφόρμα, πλέον μπορείς να προσθέσεις «career breaks» στο προφίλ σου. Ενώ παράλληλα μπορείς να αναδείξεις όλα όσα έμαθες μέσα σε αυτά τα χρονικά διαστήματα.

Τα career breaks που θα παραθέσεις, μπορούν να περιλαμβάνουν την ανατροφή παιδιών, τις απολύσεις, το πένθος, την αλλαγή καριέρας ή ακόμα και ταξίδια.

«Ο στόχος εδώ είναι να δώσουμε χώρο στους ανθρώπους για να μοιράζονται περισσότερο περιεχόμενο σχετικά με το πώς αυτές οι εμπειρίες τους βοήθησαν να αναπτυχθούν και να αναπτύξουν δεξιότητες που είναι πολύτιμες στη ζωή και στην εργασία», τόνισε η Camilla Han-He, senior product manager at LinkedIn.

LinkedIn Members Can Now Spotlight Career Breaks on Their Profiles

Σύμφωνα με την ίδια, οι χρήστες αναζητούσαν έναν τρόπο για να αναδείξουν τα διαλείμματα στην καριέρα τους, στο Linkedin. Tέτοια breaks είναι πιο συχνά μεταξύ των γυναικών. Περίπου το 67% των αναρτήσεων που σχετίζονται με career breaks στο LinkedIn τον Ιανουάριο προήλθαν από γυναίκες, λέει η εταιρεία. Το LinkedIn, επικαλούμενο έρευνα του Ιανουαρίου, λέει ότι το 64% των γυναικών παγκοσμίως έχουν κάνει διάλειμμα καριέρας, με το ποσοστό να είναι υψηλότερο στις ΗΠΑ. Περίπου το 70% των γυναικών λένε ότι το να κάνουν ένα τέτοιο διάλειμμα τις βοήθησε να αποκτήσουν νέα προοπτική και να καταλάβουν τι πραγματικά θέλουν από τη ζωή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 2 =