αρχικηVIRALTo EKOME κάνει διαγωνισμό φωτογραφίας και μπορείς να κερδίσεις έως 1.500 ευρώ- Πως να δηλώσεις συμμετοχή

To EKOME κάνει διαγωνισμό φωτογραφίας και μπορείς να κερδίσεις έως 1.500 ευρώ- Πως να δηλώσεις συμμετοχή

Το ΕΚΟΜΕ διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας και συνεισφοράς περιεχομένου που απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους με σκοπό τη συλλογή πληροφοριακού υλικού και συγκεκριμένα τοποθεσιών από όλη την Ελλάδα, στις οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν κινηματογραφικά γυρίσματα. Η πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΠΑνΕΚ και συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ και Εθνικούς πόρους.

Οι φωτογραφίες θα αποτυπώνουν τοποθεσίες κατάλληλες για κινηματογραφικά γυρίσματα και οι χρήστες θα τις αναρτήσουν παραχωρώντας τα δικαιώματα χρήσης στο ΕΚΟΜΕ, με σκοπό την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα και την παράλληλη συμμετοχή τους στην διαδικασία επιλογής των καλύτερων φωτογραφιών και της διεκδίκησης των επάθλων κάθε κατηγορίας.

🔹 1ο Έπαθλο 1.500 ευρώ
🔹 2ο Έπαθλο 1.000 ευρώ
🔹 3ο Έπαθλο 500 ευρώ

Διαδικασία Συμμετοχής & Κατηγορίες

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας διεξάγεται σε δύο φάσεις, οι οποίες κατηγοριοποιούνται σε Εαρινό και σε Φθινοπωρινό Διαγωνισμό. Αυτή την χρονική περίοδο διεξάγεται η δεύτερη φάση του Διαγωνισμού (Φθινοπωρινός), στην οποία μπορείτε να λάβετε μέρος μέχρι 02/11/2022 και ώρα 11:00π.μ . Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να φωτογραφίσετε και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες στη σχετική φόρμα, από μέρη τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ως σημεία κινηματογράφησης και τα οποία εμπίπτουν στις κατηγορίες που αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω.

Ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να ανεβάσει μία φωτογραφία σε κάθε κατηγορία (συνολικά μέχρι δέκα, μία φωτογραφία για κάθε μία από τις δέκα κατηγορίες).

Για να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους του Διαγωνισμού και να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =