αρχικηVIRALTo τροχόσπιτο των 3 εκατ. δολαρίων- To εσωτερικό του θυμίζει πολυτελή σουίτα (ΦΩΤΟ)

To τροχόσπιτο των 3 εκατ. δολαρίων- To εσωτερικό του θυμίζει πολυτελή σουίτα (ΦΩΤΟ)

Η περίοδος της πανδημίας εκτίναξε τη ζήτηση για σκάφη και τροχόσπιτα, καθώς πολλοί ταξιδιώτες δεν θέλουν πια να πάρουν το ρίσκο της διανυκτέρευσης σε ένα ξενοδοχείο αλλά προτιμούν να έχουν τη δική τους «βάση» όπου και εάν πάνε.  

Και ενώ ο σχεδιασμός των σκαφών γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακός, καθώς οι κατασκευαστές προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή των ενδιαφερόμενων αγοραστών, μία αυστριακή εταιρεία σχεδίασε αυτό που μάλλον είναι το πολυτελέστερο τροχόσπιτο όλων των εποχών.

Το RV της Marchi Mobile, Elemment Palazzo, ξεκινά από τα 3 εκατ. δολάρια και είναι από τα πιο καινοτόμα που κυκλοφορούν στους δρόμους, όπως σημειώνει το Moneyreview.gr.

Με έμπνευση από τα supercars, αυτό το RV δεν θυμίζει σε τίποτα τα παραδοσιακά τροχόσπιτα. Το μπροστινό μέρος του οχήματος έχει στηριχθεί σε σχέδια που έγιναν τη δεκαετία του 1970, στο πλαίσιο προσπαθειών να γίνουν τα ημι-φορτηγά πιο αεροδυναμικά και ασφαλή.

Με ένα τεράστιο οβάλ παρμπρίζ και σχεδιασμό που μοιάζει με το στόμα ενός ψαριού, τo Elemment Palazzo διαφέρει από όσα οχήματα κυκλοφορούν.

Το πανοραμικό παρμπρίζ του προσφέρει μοναδική θέα από τη θέση του οδηγού.

Το τροχόσπιτο προσφέρεται σε πέντε διαφορετικούς σχηματισμούς, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο εκείνων που το θέλουν για επαγγελματική χρήση όσο και εκείνων που αναζητούν ένα «παλάτι» σε ρόδες.

Κορυφαίο, ίσως, στοιχείο του είναι το Sky Lounge, όπου η τυπική οροφή του τροχόσπιτου μεταμορφώνεται σε ένα deck που θυμίζει σκάφος, προσφέροντας μοναδική θέα και επαφη με τη φύση και το περιβάλλον.

Το Elemment Palazzo έχει βασιστεί στο σασί φορτηγού Volvo και χρησιμοποιεί κινητήρα Volvo 600 ίππων.

palati-se-rodes-mesa-sto-trochospito-ton-3-ekat-dolarion0
φωτ.: Marchi Mobile
palati-se-rodes-mesa-sto-trochospito-ton-3-ekat-dolarion3
palati-se-rodes-mesa-sto-trochospito-ton-3-ekat-dolarion4
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 14 =