αρχικηVIRALTo… Ντουμπάι της Ελλάδας άνοιξε τις πύλες του (ΒΙΝΤΕΟ)

To… Ντουμπάι της Ελλάδας άνοιξε τις πύλες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η είδηση έγινε γνωστή πριν λίγες ημέρες: Το W Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy, άρχισε να δέχεται τους πρώτους επισκέπτες του.

Το W Costa Navarino -το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους- βρίσκεται σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων, κατά μήκος μίας αμμώδους παραλίας 450 μέτρων με θέα στον ιστορικό Κόλπο του Ναβαρίνου στη Μεσσηνία.

Το κανάλι UpStories «πέταξε» πάνω από το πολυτελές συγκρότημα. «Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολικό να πούμε πως δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα ακόμη και από υπερπολυτελή ξενοδοχεία στο Dubai» σημειώνει.

Οι εικόνες Up’ο ψηλά του φίλου και συνεργάτη του καναλιού Up Stories Μιχάλη Μίλλερ σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό καθώς αμέτρητες πισίνες και πολυτέλεια που ξεχειλίζει από άκρη σε άκρη των νέων εγκαταστάσεων σε προδιαθέτουν για πραγματικά ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης με θέα τα καταγάλανα νερά του Όρμου Ναυαρίνου.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες μας οι εργασίες πέριξ του υπερπολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος συνεχίζονται καθώς μέσα στο 2023 αναμένεται να παραδοθούν και νέες εγκαταστάσεις.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 17 =