αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTo κόλπο για να ανακτήσεις ένα κείμενο που μόλις έχασες στο Word

To κόλπο για να ανακτήσεις ένα κείμενο που μόλις έχασες στο Word

Ας πάρουμε για παράδειγμα, ότι εργαζόμαστε σε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel, ολοκληρώνουμε την εργασία μας και βεβαιωνόμαστε, ότι όλα τα στοιχεία είναι ακριβή και ότι όλα φαίνονται τέλεια. Τι συμβαίνει όμως αν μια διακοπή ρεύματος έρθει την πιο ακατάλληλη στιγμή; Αυτό το άρθρο έχει σαν σκοπό να απαντήσει ακριβώς σε αυτήν την ερώτηση.

Εάν κλείσετε κατά λάθος ένα έγγραφο του Office χωρίς να αποθηκεύσετε για οποιονδήποτε λόγο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα ξεκινήσετε από το μηδέν. Όπως εξηγεί το techmaniacs.gr, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να έχετε πίσω το αρχείο, χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο ανάκτησης που είναι ενσωματωμένο ακριβώς στην εφαρμογή του Office που χρησιμοποιείτε.

Για παράδειγμα, χάσαμε ένα έγγραφο στο Word. Ανοίγουμε το εν λόγω έγγραφο και μετά πηγαίνουμε στο Αρχείο στη συνέχεια Πληροφορίες και τέλος στο Διαχείριση Εγγράφου και πιέζουμε στο dropdown ανάκτηση μη αποθηκευμένου εγγράφου. Στο παράθυρο που θα μας ανοίξει θα μας προβάλλει το έγγραφο το ανοίγουμε και στη συνέχεια αφού επιστρέψει το κείμενο, αποθηκεύουμε εκ νέου το έγγραφό μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =