αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑTo ΚΠΙΣΝ αναζητά business συνεργάτες για τους χώρους εστίασης του. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

To ΚΠΙΣΝ αναζητά business συνεργάτες για τους χώρους εστίασης του. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Σε εξέλιξη είναι η Διαγωνιστική Διαδικασία για τους Χώρους Εστίασης του ΚΠΙΣΝ. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «Η ΚΠΙΣΝ Μονοπρόσωπη Α.Ε. απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής για την επιλογή των νέων συνεργατών που θα αναλάβουν τη μελλοντική λειτουργία των χώρων εστίασης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Πέντε χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του, το ΚΠΙΣΝ συνεχίζει τη διαδρομή του ως δημόσιος χώρος ανοικτός σε όλο τον κόσμο, όπου κάθε άτομο έχει ελεύθερη πρόσβαση και συμμετοχή σε πλήθος πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, αθλητικών, ψυχαγωγικών και περιβαλλοντικών δράσεων και εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρουμε τη μοναδική ευκαιρία σε εσάς να συμβάλετε στην προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών εστίασης, ξεχωριστού χαρακτήρα, που θα συνάδουν με την ταυτότητα του ΚΠΙΣΝ ως ενός αρχιτεκτονικού και πολιτιστικού τοπόσημου διεθνούς εμβέλειας. Επομένως, αναζητούμε συνεργάτες, οι οποίοι θα δύνανται να προσφέρουν μια άριστη εμπειρία εστίασης, καλύπτοντας τις προτιμήσεις των ποικίλων ομάδων επισκεπτών στους επιμέρους χώρους του ΚΠΙΣΝ».

Με το ΚΠΙΣΝ να σημειώνει επίσης: «Ενόψει της επερχόμενης λήξης των συμβάσεων με τους υφιστάμενους συνεργάτες μας για τη λειτουργία των χώρων εστίασης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ): Agora Bistro, Canal Café, Park Kiosk & Park Canteens και Pharos Café, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας απευθύνουμε πρόσκληση συμμετοχής για την επιλογή των νέων, πλέον κατάλληλων συνεργατών που θα αναλάβουν τη μελλοντική λειτουργία των χώρων αυτών».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 31η Ιανουαρίου 2022, ώρα Ελλάδος 17:00.

Αναλυτικές πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + nine =