αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTim Cook: Η καλωδιακή τηλεόραση έχει πεθάνει

Tim Cook: Η καλωδιακή τηλεόραση έχει πεθάνει

Η Apple δεν έχει ακόμα μια ξεκάθαρη στρατηγική σε ότι αφορά τις κινήσεις της στο πεδίο της τηλεόρασης. Ωστόσο, ο Tim Cook είναι ξεκάθαρος στην άποψη του, που λέει ότι η παραδοσιακή καλωδιακή τηλεόραση έχει πεθάνει. Όπως επεσήμανε σε νέες δηλώσεις του, «συμμετέχουμε στις αλλαγές που γίνονται στην τηλεόραση. Αναμένουμε ότι η κατάρρευση στην καλωδιακή τηλεόραση θα συνεχισεί. Και έτσι έχουμε δημιουργήσει το Apple TV εδώ και 1 χρόνο».

«Έχουμε προγραμματίσει περισσότερα πράγματα για αυτό. Αλλά έχουμε διανύσει αρκετή απόσταση μέσα σε ένα χρόνο, και πλέον έχουμε στα χέρια μας μια καλή πλατφόρμα για να χτίσουμε πάνω της», τόνισε ο CEO της Apple. Αυτή τη στιγμή η αμερικανική εταιρία διαθέτει μια εφαρμογή η οποία κάνει συστάσεις για υπηρεσίες παροχής βίντεο από άλλες πλατφόρμες. Το Apple TV δεν έχει μέχρι τώρα δικό του υλικό, ωστόσο μπορεί να λειτουργήσει ως ένας «προγραμματιστής» για να δεις τα αγαπημένα σου προγράμματα.

Όπως τονίζει το site Quartz, οι ειδικοί έχουν προβλέψει εδώ και χρόνια ότι η παραδοσιακή τηλεόραση θα πεθάνει. Αυτό μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί. Αλλά υπάρχει μια σαφής κατεύθυνση προς τα εκεί. Κάτι στο οποίο συμφωνεί και ο Tim Cook. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ιντερνετικές πλατφόρμες όπως το Netflix καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, σε ότι αφορά των αριθμό των χρηστών τους.

Η Apple αναμένεται να μπει πιο δυναμικά σε αυτό το κομμάτι. Το ίδιο θα κάνει όπως φαίνεται και (ποιος άλλος;) το Facebook.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 11 =