αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTim Cook: Ακριβές τιμές; Παρέχουμε καινοτομία και οι χρήστες θα αγοράσουν τα νέα iPhone

Tim Cook: Ακριβές τιμές; Παρέχουμε καινοτομία και οι χρήστες θα αγοράσουν τα νέα iPhone

Μια σειρά συνεντεύξεων έδωσε ο Tim Cook και μέσα σε πολλές ερωτήσεις ήταν και αυτές σχετικά με την τιμή των νέων iPhone, ειδικά αυτήν των iPhone Xs και Xs Max αλλά και τη δυνατότητα χρήσης δύο καρτών sim στοχεύοντας κυρίως την αγορά της Κίνας. Οι δηλώσεις του στο Nikkei Asian Review είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και απάντησε στην ερώτηση σχετικά με τις τιμές των νέων iPhone.

Τα iPhone Xs και iPhone Xs Max είναι τα πιο ακριβά μοντέλα της Apple και ο Tim Cook δήλωσε πως αν προσφέρεις τόση καινοτομία αλλά και μεγάλη αξία στα iPhone, θα υπάρξει μια μερίδα καταναλωτών που σκοπεύουν να πληρώσουν για αυτήν την καινοτομία, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως οι καταναλωτές αυτοί αποτελούν ένα μεγάλο group χρηστών για τους οποίους η Apple αξίζει να κατασκευάσει αυτά τα iPhone.

Έπειτα, δήλωσε πως έχει μεγαλώσει ο ρόλος που “παίζει” το iPhone στην καθημερινότητα των καταναλωτών μιας και έχουν στα χέρια τους μια συσκευή που τους παρέχει τα πάντα. Όσον αφορά τα διαφορετικά μεγέθη στις οθόνες των iPhone, ο CEO της Apple δήλωσε πως η εταιρεία θέλει να δώσει μια ποικιλία επιλογών στους καταναλωτές, παίρνονας για παράδειγμα τους Κινέζους καταναλωτές οι οποίοι προτιμούν συσκευές με μεγάλες οθόνες. Έτσι, για να καλύψει τις ανάγκες ακόμα περισσότερων καταναλωτών, η Apple έφτασε να προσφέρει συσκευές στις 4.7″, 5.5″, 5.8″, 6.1″ και 6.5″ χωρίς να αφήνει κανέναν παραπονεμένο ακόμα και στην τιμή πώλησης του κάθε iPhone, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Tim Cook.

Τέλος, αναφορικά με την dual-sim δυνατότητα των νέων iPhone Xs και Xs Max, ο Tim Cook δήλωσε πως αναγνώρισαν τη σημαντικότητα της διπλής κάρτας sim από την Κινεζική αγορά και για αυτό το λόγο δίνουν τη δυνατότητα αυτή η οποία ενδιαφέρει τους καταναλωτές στην Κίνα αλλά και σε άλλες χώρες.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =