αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTikTok: Αυτά τα κόλπα χρειάστηκαν έως και… 35 ώρες προσπάθειας για να γίνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

TikTok: Αυτά τα κόλπα χρειάστηκαν έως και… 35 ώρες προσπάθειας για να γίνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Εσείς πόσες ώρες θα προσπαθούσατε για να πετύχετε ένα κόλπο; Κάποιοι δημιουργοί περιεχομένου στο TikTok προσπαθούν έως και… 35 ώρες για να πετύχουν το «τέλειο κόλπο» και να το καταγράψουν σε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, όπως σημειώνουν οι New York Times. Στόχος φυσικά να γίνουν viral στην πλατφόρμα.

Υπάρχουν νύχτες που ο Μάικλ Σιλντς ξαγρυπνάει δίπλα στη γυναίκα του και σκέφτεται μπάλες του πινγκ-πονγκ. Συλλογίζεται τους τρόπους με τους οποίους αναπηδούν σε μια ξύλινη σανίδα ή κυλούν σε μια πίστα Hot Wheels. Τα πρωινά συχνά μετατρέπει τα οράματά του σε πραγματικότητα και εκατομμύρια άνθρωποι συντονίζονται για να τα παρακολουθήσουν.

@thatll.work

I thought this would be impossible 😳 #trickshot #trickshots #thatllwork #hangglider

♬ original sound – That’ll Work

Ο Σιλντς είναι δημιουργός των trick shots, από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Tik Tok που αναζητούν όλο και πιο περίτεχνους και περίεργους τρόπους για να βυθίσουν, για παράδειγμα, μια μπάλα του πινγκ-πονγκ σε ένα κύπελλο ή να προσγειώσουν ένα CD σε ένα δίσκο. Εάν, τα κόλπα συγκεντρώσουν αρκετές προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ατζέντηδες αρχίζουν να τηλεφωνούν με προτάσεις για συνεργασίες. Ναι, είναι ένας τρόπος για να βγάλεις χρήματα!

@thatll.work

This is MARBLES! 😳 Who do you think will win? 🟢🔵 #trickshot #marbles #marblebridge #trickshots #dudeperfect #thatllwork

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Το στήσιμο ενός trick shot μπορεί να φαίνεται παραπλανητικά απλό: Αλλά ακόμα και τα πιο απλά βίντεο μπορεί να χρειαστούν ώρες ή και μέρες για να εκτελεστούν. Παράλληλα με το να μοιράζονται πλάνα από τις αποτυχημένες προσπάθειές τους, κάνει τους θεατές να αισθάνονται ότι έχουν μερίδιο στο αποτέλεσμα.

@thatll.work

Replying to @brianna11369 How’d we do? 👀 #doublehangertoss #trickshot #trickshots #thatllwork #dudeperfect

♬ original sound – That’ll Work

Τα πρώτα trick shots αποδίδoνται συχνά στους Dude Perfect, μια συλλογικότητα δημιουργών με 60 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, όπου επιχειρούν κάθε είδους κόλπα, σε μεγάλη κλίμακα πια.

Η διαδικτυακή επιτυχία τους οδήγησε και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Ανάμεσά τους οι αδελφοί Χούλετ, οι οποίοι, όπως πολλοί από τους συνομηλίκους τους, άρχισαν να πειραματίζονται με απλά κόλπα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Τα βίντεό τους βρήκαν απήχηση στο SportsCenter και παρουσιάστηκαν σε τοπικά δελτία ειδήσεων.

@hulett_brothers

Happy Birthday Daniel!! 🎉🎉 #trick #trickshot #letsgo #LFG

♬ original sound – Hulett Brothers

Η ενασχόληση αυτή κάνει πολλές φορές φίλους και συγγενείς να απορούν για το αν πρόκειται για κανονικό επάγγελμα. Αλλά για εκείνους που έχουν αποκτήσει εκατομμύρια οπαδούς, οι πολλές ώρες που ξοδεύουν για να βρουν δημιουργικούς τρόπους, ας πούμε, να βάλουν ένα βελάκι ακριβώς στο κέντρο ενός μπισκότου με μικρή τρύπα φαίνεται να έχουν αποδώσει καρπούς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 16 =