αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑThreads: Το Instagram λανσάρει… τον αντίπαλο του Twitter

Threads: Το Instagram λανσάρει… τον αντίπαλο του Twitter

To Instagram λανσάρει το app Threads. Με μια επίσκεψη στο App Store της Apple, μπορεί να δει κανείς το αντίπαλον δέος της Twitter, δηλαδή μια εφαρμογή που θα λειτουργεί στο πρότυπο των «τιτιβισμάτων» καθώς με αναρτήσεις που βασίζονται σε κείμενο και μπορούν να γίνουν like, να σχολιαστούν και να κοινοποιηθούν, σύμφωνα με screenshots που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας.

Oι χρήστες θα μπορούν να κάνουν follow τους λογαριασμούς που ήδη ακολουθούν στο Instagram και να διατηρούν το ίδιο όνομα χρήστη.

Με το λανσάρισμα, η Meta επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα του Twitter, αφότου το ανέλαβε πέρυσι ο Έλον Μασκ, όπως υπογραμμίζεται σε δημοσίευμα του Bloomberg.

https://www.insider.gr/sites/default/files/2023-07/-1x-1.png

Το Threads περιγράφεται ως πλατφόρμα «όπου οι κοινότητες συγκεντρώνονται για να συζητήσουν τα πάντα, από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν σήμερα, μέχρι το τι θα γίνει αύριο». Περισσότεροι από 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούσαν καθημερινά τουλάχιστον μία από τις εφαρμογές της Meta – Facebook, Instagram και WhatsApp – το πρώτο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας τον Απρίλιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + 7 =