αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑThink Silicon: Η Ελληνική startup που έκλεισε το σούπερ deal με τους Αμερικανούς, κάνει προσλήψεις

Think Silicon: Η Ελληνική startup που έκλεισε το σούπερ deal με τους Αμερικανούς, κάνει προσλήψεις

Λίγες ημέρες μετά το σούπερ deal με τους Αμερικανούς, η Think Silicon άνοιξε νέες θέσεις εργασίας. Η Ελληνική startup αναζητά άτομα στις εξής ειδικότητες:

Senior Machine Learning Engineer

Senior Embedded Software Engineer

Senior Software Engineer

Senior IC Design Engineer

Πατώντας πάνω στα links μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε βιογραφικό.

Η πατρινή startup Think Silicon εξαγοράστηκε πριν λίγες ημέρες από την εισηγμένη στο NASDAQ εταιρία Applied Materials. Επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το οικονομικό ύψος της συμφωνίας δεν έχουν γίνει, ωστόσο αναφέρεται ότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εξαγορές στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Πληροφορίες λένε ότι η εξαγορά έκλεισε σε ένα ποσό που ανέρχεται περίπου στα 30 εκατ. ευρώ.

Η Think Silicon έχει έδρα στην Πάτρα και δραστηριοποιείται στο χώρο των ημιαγωγών και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη επεξεργαστών γραφικών (GPUs) υψηλών επιδόσεων και πολύ χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, για wearables, Internet of Things, οικιακές συσκευές  και οθόνες βιομηχανικού αυτοματισμού , ενώ εξυπηρετεί πελάτες σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα επέκτεινε τη προϊοντική γκάμα  της σε λύσεις απευθυνόμενες στην Τεχνητή Νοημοσύνη, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης  επεξεργαστών χαμηλής ισχύος για Edge Computing.  Την εταιρία ίδρυσαν το 2007 οι Γιώργος Σιδηρόπουλος και Ιάκωβος Σταμούλης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο