αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑTheSkimm: Η startup στην οποία επένδυσαν (πολλά) χρήματα οι New York Times

TheSkimm: Η startup στην οποία επένδυσαν (πολλά) χρήματα οι New York Times

Πόσο εύκολο είναι για μια καινοτόμο επιχείρηση να τραβήξει τα βλέμματα των New York Times; Όχι για να φιλοξενηθεί σε κάποιο ρεπορτάζ, αλλά για να επενδύσει ο αμερικανικός κολοσσός σε αυτή.

Ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο (που μάλλον δεν είναι), δύο νεαρές κοπέλες τα κατάφεραν. Η Danielle Weisberg και η Carly Zakin (φωτο), έχουν δημιουργήσει την startup TheSkimm. Η οποία έχει έδρα στη Νέα Υόρκη και δραστηριοποιείται στο κομμάτι του Newsletter, εστιάζοντας στο γυναικείο κοινό. Τώρα οι New York Times, μαζί με μια ομάδα επενδυτών, έδωσαν ως χρηματοδότηση 500.000 δολάρια στην TheSkimm.

Όπως μάλιστα λένε οι δύο ιδρύτριες, τα χρήματα αυτά είναι μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης χρηματοδότησης, ύψους 6 εκατ. δολαρίων, την οποία ανακοίνωσαν το περασμένο καλοκαίρι. Η εταιρία που φαίνεται να έχει επενδύσει τα περισσότερα χρήματα σε όλη αυτή την ιστορία, είναι ένας άλλος «γίγαντας». Η 21st Century Fox.

«Αφού ασχολούμαστε με τις ειδήσεις, το να επενδύσουν σε εμάς οι New York Times είναι σίγουρα ένα μεγάλο deal» τόνισε η Carly Zakin.

Η TheSkimm έχει αυτή τη στιγμή 4.000.000 συνδρομητές, όπως σημειώνει το αμερικανικό site Recode.net. Γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητό, ότι οι δύο ιδρύτριες έχουν καταφέρει να απευθυνθούν ήδη σε ένα αρκετά μεγάλο κοινό. Σχεδιάζουν στο προσεχές μέλλον να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο την πλατφόρμα τους, ενσωματώνοντας μεταξύ άλλων και την αναπαραγωγή βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 2 =