αρχικηVIRALThe Road Experience: Από τον Άλιμο στις Βρυξέλλες, δύο Έλληνες φωτογράφοι ταξιδεύουν με ένα βαν

The Road Experience: Από τον Άλιμο στις Βρυξέλλες, δύο Έλληνες φωτογράφοι ταξιδεύουν με ένα βαν

Από τον Άλιμο στις Βρυξέλλες, με ένα camper-van, δύο Έλληνες φωτογράφοι ταξιδεύουν από τους επαρχιακούς δρόμους της Ευρώπης, αποφεύγοντας τους γρήγορους αυτοκινητόδρομους, και μας παρασύρουν σε μια διαφορετική στάση ζωής…

Χαμηλώνοντας ταχύτητα, η Κλειώ Ψαράκη και ο Άκης Χρήστου αναδεικνύουν με τις εικόνες τους και την προσωπική τους εμπειρία την ομορφιά στα ταπεινά, απλά και αθόρυβα στοιχεία του κόσμου μας, σε αυτά που μέσα στη βιασύνη της καθημερινότητας προσπερνάμε και τελικά αγνοούμε.

Το project πήρε το όνομα The Road Experience και είναι πολύ περισσότερα από ένα ταξίδι… Είναι φιλοσοφία ζωής. Είναι ένα κάλεσμα σε μια διαδρομή εσωτερικών αναζητήσεων και τελικά σε μια πορεία προς την αλήθεια της ίδιας της ύπαρξής μας.

Το The Road Experience έχει την αιγίδα του Δήμου Αλίμου και της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών και την υποστήριξη του Δήμου Ixelles στις Βρυξέλλες. Θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου από τον Άλιμο και θα καταλήξει την 1η Σεπτεμβρίου στον εξωτερικό χώρο του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + eighteen =