αρχικηVIRALThe Holy Art Gallery Athens: Αυτή είναι η πρώτη αποκλειστικά ψηφιακή gallery στην Ελλάδα

The Holy Art Gallery Athens: Αυτή είναι η πρώτη αποκλειστικά ψηφιακή gallery στην Ελλάδα

Η The Holy Art Gallery, που κατέκτησε τον καλλιτεχνικό κόσμο του Λονδίνου, ανοίγει τις πόρτες της στο Αθηναϊκό κοινό, φέρνοντας την πρωτοποριακή ιδέα της πρώτης αποκλειστικά ψηφιακής γκαλερί στην Ελλάδα.

Έπειτα από το επιτυχημένο grand opening της, στις 21 Οκτωβρίου, η The Holy Art Gallery καλεί κοινό και καλλιτέχνες στο event παρουσίασης της έκθεσης Fragmented στην ατμοσφαιρική μικρή στοά της οδού Πραξιτέλους (Πραξιτέλους 26, Αθήνα), στις 28 Οκτωβρίου, από τις 19:30 μέχρι τις 22:00. Εκεί, περιμένει του επισκέπτες μια ξεχωριστή εμπειρία θέασης μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης σε οθόνες υψηλής ευκρίνειας, για την καλύτερη δυνατή προβολή έργων τέχνης καλλιτεχνών από όλον τον κόσμο, συνοδεία open wine bar.

Πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, NFTs, γλυπτά και mixed media έργα εκθέτονται στις μοναδικές εγκαταστάσεις της The Holy Art Gallery, μεταφέροντας τους επισκέπτες σε ένα μαγευτικό, φουτουριστικό περιβάλλον και σε μια νέα πρόταση έκθεσης τέχνης.

Τα εισιτήρια για το event είναι δωρεάν και μπορείτε να το κλείσετε εδώ: https://www.eventbrite.co.uk/e/fragmented-digital-art-exhibition-tickets-449384359717

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − 4 =