αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑThe customerz: Ένα νέο ελληνικό marketplace βγήκε στον ιντερνετικό αέρα

The customerz: Ένα νέο ελληνικό marketplace βγήκε στον ιντερνετικό αέρα

Ένα νέο ελληνικό marketplace έκανε την εμφάνιση του. Είναι το The customerz. «Δημιουργήσαμε το thecustomerz.com για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις που δεν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα, να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Θέλαμε να φτιάξουμε ένα κανάλι προβολής αυτών των επιχειρήσεων και όχι μόνο» τονίζει η ομάδα της πλατφόρμας.

Εστιάζοντας κυρίως στις επιχειρήσεις και τους νέους επιχειρηματίες, που πουλάνε τα προιόντα τους μέσα από τα social media. «Γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι ότι είναι πολύ δύσκολο να ανεβάσεις τους Followers της σελίδας σου και επίσης να σε εμπιστευτούν αν δεν έχεις ηλεκτρονικό κατάστημα για να κάνουν τις αγορές τους. Με το The Customerz πιστεύουμε ότι λύνουμε το θέμα της εμπιστοσύνης και επίσης ότι είναι πολύ απλό να προσθέσει ο κάθε χρήστης τα προϊόντα του και να λάβει τα χρήματα στην paypal του, αφού έχουμε κρατήσει μια μικρή προμήθεια», τονίζει η ομάδα.

Φυσικά μπορούν να προσθέσουν τα προϊόντα τους και επιχειρήσεις που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα.  Θα έχουν ένα επιπλέον δίκτυο για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =