αρχικηVIRAL«The Butterfly»: Τέσσερα πολυτελή σπίτια σε σχήμα πεταλούδας στη Βουλιαγμένη (Εικόνες)

«The Butterfly»: Τέσσερα πολυτελή σπίτια σε σχήμα πεταλούδας στη Βουλιαγμένη (Εικόνες)

Το «The Butterfly» είναι ένα φουτουριστικό project στη Βουλιαγμένη. Πρόκειται για 4 μονοκατοικίες οι οποίες βλέποντας τες από πάνω έχουν το σήμα μιας πεταλούδας. Όπως μαρτυρά και το όνομα του project.

Τον σχεδιασμό έχει κάνει το 314 Architecture Studio, το οποίο δημοσιεύει και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω.

Όλο αυτό το κτίσμα έχει μπει σε ένα οικόπεδο 1957 τετραγωνικών μέτρων σε πολύ κοντινή απόσταση από τη θάλασσα. Το έργο αποτελείται από τέσσερις ανεξάρτητες μονοκατοικίες που περιλαμβάνουν υπόγειο και σοφίτα.

Τα «φτερά» που περιλαμβάνονται στο έργο, αποκτούν τριπλό ρόλο, αυτόν του σκίαστρου για το ισόγειο, αυτόν του εξώστη για τη σοφίτα που χαρίζει θέες προς τη θάλασσα και το γειτονικό πάρκο, καθώς και αυτόν του οπτικού διαχωριστικού μεταξύ των κατοικιών. Η ιδιωτικότητα αυτή που αναφέρθηκε τελευταία, επιτυγχάνεται κυρίως χάρη στην καμπύλωση των «φτερών» στο μέσο της κατασκευής.

Το εσωτερικό είναι πολυτελές, και όπως μπορείτε να δείτε περιλαμβάνονται πισίνες αλλά και… βράχια. Ενώ έντονο είναι και το πράσινο στοιχείο.

Το έργο είναι υπό κατασκευή.

https://www.athensvoice.gr/sites/default/files/butterfly-314-6.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =