αρχικηVIRAL«The Arrivals»: Το συγκινητικό σποτ αεροπορικής εταιρίας, που δείχνει τι γίνεται στις αίθουσες αφίξεων

«The Arrivals»: Το συγκινητικό σποτ αεροπορικής εταιρίας, που δείχνει τι γίνεται στις αίθουσες αφίξεων

Ίσως έχεις περάσει από μια τέτοια αίθουσα κάποια φορά στη ζωή σου. Ίσως περνάς πολλές φορές από εκεί. Αλλά πόσες φορές έχεις κοντοσταθεί, για να δεις όλα όσα συμβαίνουν σε μια αίθουσα αφίξεων αεροδρομίου; Είναι εκεί που οι άνθρωποι συναντιούνται- κάποιοι μετά από πολύ καιρό. Και τα πρώτα συναισθήματα είναι έντονα.

Σε μια τέτοια αίθουσα εστίασε ο φακός της σκανδιναβικής αεροπορική εταιρίας, SAS. Και κατέγραψε μερικές «μαγικές» εικόνες. Με επίκεντρο τους ανθρώπους που έρχονται εκεί, και αυτούς που τους περιμένουν.

Το βίντεο έχει το όνομα «The Arrivals». Δηλαδή, οι αφίξεις. ‘Η με απλά λόγια: αυτοί που έρχονται. Η αεροπορική κάλεσε τον διάσημο φωτογράφο Peter Funch και τον σκηνοθέτη Jeppe Rønde να περάσουν μια εβδομάδα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Kastrup στην Κοπεγχάγη, για να απαθανατίσουν με τον μοναδικό τους τρόπο όσα συμβαίνουν στην αίθουσα αφίξεων, παρατηρώντας και περιμένοντας μαζί με όλους λεπτό προς λεπτό κάθε άφιξη πτήσης για να μπορέσουν να βιώσουν αυτό το μοναδικό συναίσθημα της άφιξης.

Δες το βίντεο παρακάτω

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × five =