αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑTEDxMaviliSquare: 20 διαφορετικοί άνθρωποι, 11 ομιλίες, 4 performances και μια κοινή κινητήριος δύναμη… η καρδιά!

TEDxMaviliSquare: 20 διαφορετικοί άνθρωποι, 11 ομιλίες, 4 performances και μια κοινή κινητήριος δύναμη… η καρδιά!

Η ομάδα του TEDxMaviliSquare πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 το πρώτο ΤEDx στη πόλη των Ιωαννίνων στο χώρο του Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Ιωαννίνων με θέμα «feel your heart». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η  διάδοση ιδεών  και απόψεων που είχαν ως στόχο να παρακινήσουν τον κόσμο να «ακούσει την καρδιά του» ενώ οι θεματικές ενότητες της ήταν travelers, hope, brain drain και yourself.

Ομιλητές της εκδήλωσης υπήρξαν οι Γιάννης Τσίλης, Δημήτριος Φατούρος, Διάνα Βουτηράκου, Γιώργος Κακουλιάδης, Μάρα Σαμαρτζή, Θεμιστοκλής Δημόπουλος, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Αντώνης Παπάζογλου, Σπυρίδων-Γεώργιο Σούλη, Θωμάς Τσίκος-Cermeli ενώ πραγματοποιήθηκαν και performances από τη Σχόλη Χορού Γιάννα Νέσση, το Pole Box και το συγκρότημα Sugar Pie.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω από 350 άνθρωποι ενώ μετά το περάς της εκδήλωσης ακολούθησε cocktail party.

Την παρουσίαση του TEDxMaviliSquare πραγματοποιησε η κυρία Τζένη Μελιτά.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ. Η ΔΩΔΩΝΗ, «αγκάλιασε» την προσπάθεια της νεανικής ομάδας που διοργάνωσε φέτος το  1ο TEDxMaviliSquare και στήριξε έμπρακτα την πρωτοβουλία αυτή, καθώς πέραν της διάθεσης πόρων, όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ με γευστικά toppings, καθώς και τα αυθεντικά, ελληνικά τυριά της εταιρείας στο διάλλειμα φαγητού που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις εμπνευσμένες ομιλίες και παρουσιάσεις.

Τέλος,  χορηγοί αποτέλεσαν οι Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσιος, Κολιονάσιος, Βίκος, Epirus Palace, Βάϊος Δημητρίου, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, Λέφας, Πρόκος, Nissan Γιάννα Καλλή αλλά και πολλοί άλλοι συνεργάτες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 20 =