αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTο πρώτο Nothing Phone δεν θα έχει φορτιστή στο κουτί

Tο πρώτο Nothing Phone δεν θα έχει φορτιστή στο κουτί

Ο Carl Pei είχε αναφέρει ότι η Nothing θα ακολουθεί τις αρχές τις OnePlus, αυτές που κάποτε είχε η εταιρεία, και έκανε το κοινό να ελπίζει ότι θα κυκλοφορούσε ένα flagship killer όπως τα παλιά καλά smartphones της πρώην εταιρείας του. Όμως, κάθε leak και teaser δείχνει πώς το Nothing Phone (1) απέχει πάρα πολύ από τις αρχές στις οποίες αναφέρθηκε ο Pei.

Στα τελευταία νέα, όπως μεταδίδει το techmaniacs.gr, έχουμε ότι το mid-range smartphone με τα κάπως high-end χαρακτηριστικά, θα σηματοδοτήσει την είσοδο της εταιρείας στην αγορά με τα σημερινά πρότυπα και όχι με τις παλιές κλασικές αξίες. Το πρώτο τηλέφωνο της Nothing δεν θα έχει φορτιστή στο κουτί – κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Το κουτί του Nothing Phone (1) ακολουθεί τη λογική των κουτιών που έχουν τα τελευταία smartphone της Apple, είναι από ανακυκλωμένο υλικό και δεν έχει καθόλου πλαστικό. Για τη διασφάλιση της ποιότητας της συσκευής υπάρχει μία χάρτινη ταινία ασφαλείας.

Γιατί παίζει να μην έχει φορτιστή; Πρόκειται για το πιο λεπτό κουτί που έχουμε δει μέχρι σήμερα και φαίνεται να χωράει αποκλειστικά το τηλέφωνο και ενδεχομένως το καλώδιο USB-Α to type-C για τη φόρτιση – με δικό σου φορτιστή – και τη μεταφορά δεδομένων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 12 =