αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑTο νέο boutique ξενοδοχείο που ανοίγει στο λιμάνι του Πειραιά

Tο νέο boutique ξενοδοχείο που ανοίγει στο λιμάνι του Πειραιά

Ακόμη μια ξενοδοχειακή επένδυση ετοιμάζεται να υποδεχτεί το λιμάνι του Πειραιά. Πριν λίγες ημέρες το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έδωσε το πράσινο φως για την υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης “MF HOTELS ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” με διακριτικό τίτλο “MF HOTELS EE” (υπό σύσταση) στο καθεστώς ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Η επένδυση αφορά στην ίδρυση ξενοδοχείου, κατηγορίας τεσσάρων αστέρων, δυναμικότητας 51 δωματίων / 102 κλινών, επί της οδού Λεωχάρους και Ναυαρίνου, πλησίον του σταθμού του ΗΣΑΠ, όπως μεταδίδει το Capital.gr.

Πρόκειται για boutique μονάδα, που σύμφωνα με τις πληροφορίες προγραμματίζεται να λειτουργήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023. Το επενδυτικό σχέδιο περιλαμβάνει επίσης τη δημιουργία εστιατορίου στο ισόγειο. Η επένδυση ανέρχεται σε περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ και το νέο ξενοδοχείο θα ονομαστεί “Athenarum Portus”. Σημειώνεται πως στο επταόροφο κτίριο λειτουργούσε στο παρελθόν υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Η εταιρεία MF Technik INTL που υλοποιεί την επένδυση έχει έδρα στην Αθήνα και στην Κρήτη και δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού και της κατασκευής κτηρίων και εγκαταστάσεων με ιδιαίτερη έμφαση στις ξενοδοχειακές μονάδες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − seven =