αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTέλος το Google Podcasts

Η Google καταργεί το Google Podcasts. Και στέλνει τα σχετικά emails στους χρήστες.

Το μήνυμα της Google

Πρόσφατα ανακοινώσαμε ότι φέτος θα καταργηθεί το Google Podcasts. Για τη διευκόλυνση αυτής της μετάβασης, έχετε πλέον πρόσβαση σε ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να μετεγκαταστήσετε εύκολα τις συνδρομές σας σε εκπομπές στο YouTube Music ή να κατεβάσετε ένα αρχείο με τις συνδρομές σας σε εκπομπές, το οποίο μπορείτε να ανεβάσετε σε μια εφαρμογή που υποστηρίζει την εισαγωγή τους.

Ακριβώς όπως το Google Podcasts, με το YouTube Music μπορείτε να ακούτε podcast εν κινήσει με αναπαραγωγή στο παρασκήνιο, να κατεβάζετε podcast και πολλά άλλα, χωρίς να απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή.

Μετά τις 23 Ιουνίου 2024, δεν θα μπορείτε πλέον να ακούτε podcast στο Google Podcasts. Μετά τις 29 Ιουλίου 2024, δεν θα μπορείτε πλέον να μετεγκαταστήσετε ή να εξαγάγετε τις συνδρομές σας.

Τα δεδομένα σας στο Google Podcasts θα παραμείνουν διαθέσιμα σε εσάς στην Αρχειοθέτηση Google για ένα χρόνο μετά την πλήρη κατάργηση του Google Podcasts, μετά από τον οποίο θα διαγραφούν. Επίσης, μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα σας διαγράφοντας πλήρως τον Λογαριασμό σας Google. Λάβετε υπόψη ότι η διαγραφή του Λογαριασμού σας Google θα έχει ως αποτέλεσμα τη διαγραφή όλων των δεδομένων και του περιεχομένου σε αυτόν τον λογαριασμό, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αρχεία, ημερολόγια και φωτογραφίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 5 =