αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑClasster: Η πλατφόρμα που ξεκίνησε από την Καβάλα και θέλει να γίνει το σχολείο του 21ου αιώνα

Classter: Η πλατφόρμα που ξεκίνησε από την Καβάλα και θέλει να γίνει το σχολείο του 21ου αιώνα

Το κορυφαίο ελληνικό School Information System έκλεισε το 2018 με ρεκόρ νέων εγκαταστάσεων σε σχολεία και πανεπιστήμια σε Μάλτα, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Κίνα και Η.Π.Α και συνακόλουθο διπλασιασμό των πωλήσεων. Το Classter χρησιμοποιείται πλέον διεθνώς σε περισσότερα από 200 εκπαιδευτικά ιδρύματα με πάνω από 300.000 μαθητές, γονείς και καθηγητές.

Ορόσημο της χρονιάς που πέρασε ήταν η έναρξη της εγκατάστασης του Classter στο Κολέγιο Τεχνών, Επιστημών και Τεχνολογίας της Μάλτας MCAST με 10.000 φοιτητές και 500 καθηγητές. Το έργο αυτό, το οποίο διεκδικήθηκε με την υποστήριξη της ομάδας της Microsoft Education, έχει αξία 900.000€ και θα υποστηρίζει τις διαδικασίες μάθησης, εγγραφών, γραμματειακής υποστήριξης και οικονομικής διαχείρισης για 10 πανεπιστημιακές σχολές.

Το Classter είναι μοναδικό παγκοσμίως, παρέχοντας στο Cloud μια ολοκληρωμένη διαχείριση της μάθησης και του εκπαιδευτηρίου (end-to-end School & Learning Management) με χρήση τεχνολογιών Adaptive  Learning. Φιλοδοξεί να συμβάλλει στη δημιουργία του σχολείου του 21ου αιώνα καλύπτοντας το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας και διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη διάχυση της εκπαιδευτικής πληροφορίας. Στην εταιρεία, που εδρεύει στη Καβάλα, επένδυσε το 2015 το Odyssey Venture Partners fund στα πλαίσια της πρωτοβουλίας Jeremie.

Ο Νίκος Νίκου, CEO και ιδρυτής του Classter, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του 2018, ανέφερε: «..η εταιρία επενδύει συστηματικά σε νέες cloud και mobile λύσεις ενώ εισέρχεται δυναμικά στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης (A.I.) για την υποστήριξη του adaptive learning. Πιστεύουμε ότι το Classter θα είναι σύντομα μια από τις γρηγορότερα αναπτυσσόμενες cloud λύσεις παγκοσμίως, προσφέροντας κορυφαίο λογισμικό για τη διαχείριση κάθε είδους εκπαιδευτηρίου. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και το προσωπικό μας για αυτή την επιτυχία».

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + sixteen =