αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Survival Guide For Startups»: Έρχεται ένα δωρεάν webinar που αξίζει να τσεκάρεις

«Survival Guide For Startups»: Έρχεται ένα δωρεάν webinar που αξίζει να τσεκάρεις

Έχεις ιδρύσει τη δική σου startup ή εργάζεσαι σε startup; Μήπως τώρα ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις τη δική σου εταιρία; Σε ενδιαφέρει ο χώρος της επιχειρηματικότητας και αναρωτιέσαι πώς αυτός θα εξελιχθεί μέσα στη νέα πραγματικότητα της post-covid εποχής; Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι ναι, τότε ετοιμάσου να ανακαλύψεις τις βασικές ιδέες γύρω από τη νέαs tartup κουλτούρα μέσα από το συναρπαστικό online σεμινάριο (webinar) Survival Guide For Startups που διοργανώνει η Samsung Greece και το INNOVATHENS Powered by Samsung, τη Δευτέρα 25 Μαΐου στις 18.00.

Σε ένα περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει –πόσο μάλλον από την αρχή του 2020 και μετά–πολλά είναι τα ερωτήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και ακόμα περισσότερο τις startups: ποιες είναι οι νέες προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν, πώς μπορούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, τι σημαίνουν όλες αυτές οι αλλαγές για το μέλλον τους; Στο Survival Guide For Startups, μερικοί από τους πιο καταξιωμένους νέους επιχειρηματίες έρχονται να προβάλλουν επίκαιρα θέματα που αφορούν στη «βιομηχανία» των startups και τους ανθρώπους της, όπως η νέα εργασιακή κουλτούρα που διαμορφώνεται στην παρούσα πραγματικότητα, να μοιραστούν μαζί μας success stories και καλές πρακτικές, και –φυσικά– να μας εμπνεύσουν!

Ειδικότερα, ο Αιμίλιος Χαλαμανδάρης και ο Πύρρος Τσιακούλης, ιδρυτές της Innoetics θα μας παρουσιάσουν την εταιρία τους, πώς αυτή ξεκίνησε, ποια ήταν τα σημεία milestones στην ιστορία της και πώς τελικά εντάχθηκε στην οικογένεια της Samsung. Μέσα από την εισήγησή τους, θα γνωρίσουμε την πορεία μίας από τις πρωτοπόρους εταιρίες διεθνώς στον τομέα της συνθετικής ομιλίας, η οποία όταν το 2017 εξαγοράστηκε από τη Samsung σήμανε μία από τις κορυφαίες στιγμές για το ελληνικό οικοσύστημα των startups.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, CEO και ιδρυτής της SlashData, θα μας μιλήσει για την εταιρία του και θα μας δώσει tips για το πώς μπορεί να χτιστεί μια κουλτούρα remote εργασίας, μιας και η SlashData απασχολεί περισσότερους από 40.000 developers από 150 χώρες που εργάζονται εξ αποστάσεως.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Νούσιας, διευθυντής της Envolve Entrepreneurship, θα μας περιγράψει πώς η Envolve υποστηρίζει νέες startups παρέχοντάς τους δωρεάν πόρους. Η Envolve Entrepreneurship υποστηρίζει και βραβεύει startups στην Ελλάδα εδώ και μια δεκαετία.

*Το webinar Survival Guide For Startups θα πραγματοποιηθεί online μέσω Zoom, ενώ παράλληλα θα προβάλλεται ζωντανά μέσα από τη σελίδα του Facebook του INNOVATHENS.

*Για συμμετοχή μέσω Zoom, υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων. Θα σας σταλεί e-mail για περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής.

*Το webinar θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 11 =