αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSuper Follows: Πως θα μπορείς να βγάλεις χρήματα μέσα από το account σου στο Twitter

Super Follows: Πως θα μπορείς να βγάλεις χρήματα μέσα από το account σου στο Twitter

Το έχουμε ξανά πει εδώ στο It’s Possible: Όσοι έχουν χτίσει τις δικές τους κοινότητες στα social media, μπορούν να βγάλουν χρήματα. Και οι τρόποι για να το πετύχεις αυτό γίνονται όλο και περισσότεροι.

Στο παιχνίδι μπαίνει δυνατά και το Twitter. Μια πλατφόρμα που δεν μας είχε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Τώρα ετοιμάζει την λειτουργία Super Follows. Μέσα από αυτή ένας χρήστης θα μπορεί να προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο στους followers του, επιπρόσθετα tweets, πρόσβαση σε κλειστό group και συνδρομή σε newsletters. Γενικότερα πρόκειται για μία ιδέα η οποία εστιάζει σε αποκλειστικό περιεχόμενο ενός χρήστη στους ανθρώπους που τον ακολουθούν.

Αν λοιπόν έχεις ένα κοινό που σε ακολουθεί, θα μπορείς να βγάλεις χρήματα μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η μηνιαία συνδρομή που σκοπεύουν να ορίσουν για το Super Follows θα ανέρχεται στα $4,99. Το αξιοσημείωτο είναι ότι όσοι χρήστες επιθυμούν να έχουν Super Followers θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να έχουν τουλάχιστον 10.000 followers και να έχουν δημοσιεύσει τουλάχιστον 25 tweets τις τελευταίες 30 ημέρες. Επίσης, θα επιτρέπεται κάποιου είδους αλληλεπίδραση με τους fans του OnlyFans και του Patreon.

Το Twitter εργάζεται ήδη πάνω στην νέα λειτουργία, και αυτή αναμένεται να γίνει διαθέσιμη σύντομα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 10 =