αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε YouTube κανάλια με καλοκαιρινή μουσική που βάζω στο backstage ενώ δουλεύω | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Πέντε YouTube κανάλια με καλοκαιρινή μουσική που βάζω στο backstage ενώ δουλεύω | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Πολλές μελέτες έχουν καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα: Η μουσική μπορεί να σε κάνει πιο παραγωγικό. Αρκεί να βάλεις στο background να παίζει μουσική, ενώ εσύ δουλεύεις στο laptop σου ή κάνεις άλλες εργασίες.

Όπως λέει η Dr. Victoria Williamson από το Goldsmith’s College στο Λονδίνο, «oι μελέτες απεικόνισης του εγκεφάλου έχουν δείξει ότι διάφορα μέρη του εγκεφάλου μπορούν να ενεργοποιηθούν από ένα κομμάτι μουσικής».

Αρκετοί γνωστοί businessmen έχουν χρησιμοποιήσει την μουσική για να πάρουν… ένα επιπλέον boost. Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για τα 10 τραγούδια που άκουγε ο Steve Jobs για να κάνει πιο δημιουργικό το μυαλό του.

Τώρα θα δούμε κάτι λίγο διαφορετικό: Στην παρακάτω λίστα περιλαμβάνονται 5 YouTube κανάλια που βάζω στο backstage ενώ δουλεύω. Είναι πολύ απλό: Ανοίγεις μία νέα καρτέλα στο laptop σου, βάζεις ακουστικά και πατάς το play. ‘Η μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το smartphone σου.

Τα συγκεκριμένα κανάλια παίζουν καλοκαιρινή μουσική. Με εστίαση στην house μουσική- αλλά δεν μένουν φυσικά εκεί. Και για να σας προλάβω: Ναι, είναι ωραίο να τα ακούς και τον χειμώνα. Ίσως τότε είναι και ακόμα πιο χρήσιμα, αφού μπορούν να σε βάλουν για λίγο… σε καλοκαιρινό mood και να σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Στις playlists τους θα ακούσεις πολλά γνωστά κομμάτια και αρκετά καλοκαιρινά remix. Επίσης κάποια από αυτά τα κανάλια έχουν ζωντανή ροή όλο το 24ωρο.

The Good Life Radio x Sensual Musique

Gentleman

Summer Music Deep

Legend Music – Música Electrónica

Green Sound

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =