αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑStatus: Η νέα λειτουργία του WhatsApp που… αντιγράφει και αυτή το Snapchat Stories

Status: Η νέα λειτουργία του WhatsApp που… αντιγράφει και αυτή το Snapchat Stories

To WhatsApp λανσάρει την υπηρεσία Status, η οποία είναι ένας κρυπτογραφημένος κλώνος του Snapchat Stories.

Μέσω της νέας υπηρεσίας του WhatsApp Status, οι χρήστες θα μπορούν να μοιραστούν σε μία ξεχωριστή καρτέλα επεξεργασμένα βίντεο, φωτογραφίες, GIFs, τα οποία θα εξαφανίζονται μετά από την πάροδο 24 ωρών. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν διάφορα στοιχεία στις εικόνες τους, όπως είναι τα emojis, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα πιο πλούσιο περιεχόμενο για να εμπλουτίσουν την επικοινωνία τους με τους άλλους χρήστες της υπηρεσίας WhatsApp Status.

Το WhatsApp είναι μια πολύ δημοφιλής υπηρεσία στην ηλικιακή ομάδα από τα 18 έως και τα 24 έτη, με ένα ποσοστό δημοφιλίας 80% στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία της ComScore, πράγμα που δεν θα μπορούσε παρά να τραβήξει την προσοχή του Facebook, στο οποίο ανήκει το WhatsApp και έτσι να αποφασίσει να το εμπλουτίσει με περισσότερες επιλογές, όπως είναι η νέα υπηρεσία Status.

Όπως σημειώνει το τεχνολογικό Pestaola.gr, το WhatsApp Status επιτρέπει την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών, καθώς μπορεί κάποιος να απαντήσει ή να σχολιάσει κάτω από ένα post με τη δική του εικόνα. Σε κάθε περίπτωση, το WhatsApp τονίζει ότι η επικοινωνία αυτή είναι κρυπτογραφημένη, άρα και ασφαλής για όλους τους χρήστες που θα επιλέξουν να την χρησιμοποιήσουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − twelve =