αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑStation F: Ο μεγαλύτερος startup incubator του πλανήτη ανοίγει τις πόρτες του τον Ιούνιο

Station F: Ο μεγαλύτερος startup incubator του πλανήτη ανοίγει τις πόρτες του τον Ιούνιο

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Και ο πολυσυζητημένος Station F στο Παρίσι θα ανοίξει της πύλες του, στα τέλη του ερχόμενου Ιουνίου. Έστω… και με καθυστέρηση. Αφού έσπασε ένας αγωγός στο υπόγειο, με αποτέλεσμα η «πρεμιέρα» του να οδηγηθεί λίγο πιο πίσω από το προγραμματισμένο. Οι πρώτες startups, αναμένεται να μπουν εκεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Ο Station F θα είναι ο μεγαλύτερος startup incubator στον κόσμο. Όπως σημειώνει το TechCrunch, εκεί θα φιλοξενηθούν έως και 1.000 καινοτόμες επιχειρήσεις. Κάθε μια από αυτές, θα πρέπει να πληρώνει το ενοίκιο ύψους 195 ευρώ το μήνα. Ωστόσο, οι περισσότερες startups αναμένεται να πάνε εκεί, με τη βοήθεια κάποιου μεγάλου partner. Ήδη μεγάλες τεχνολογικές εταιρίες όπως οι Facebook, Vente-Privée, Zendesk έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον έτσι ώστε να πάρουν στην κατοχή τους κάποια γραφεία, να πληρώνουν το αντίτιμο και να προσφέρουν τους χώρους αυτούς δωρεάν σε startups.

Μέσα στην τεράστια εγκατάσταση, θα υπάρχουν επίσης γραφεία με επενδυτές, δικηγόρους και λογιστές. Ενώ ακόμα θα δημιουργηθούν εστιατόρια. Η γενικότερα ιδέα του Station F, είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος, στον οποίο θα μπορεί να εργαστεί και να καλύψει όλες τις ανάγκες του ένας νέος επιχειρηματίας, χωρίς να χρειάζεται να φεύγει από τον incubator. Με αυτό τον τρόπο, θα επικεντρώνεται απόλυτα στην startup του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + twenty =