αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSpotlight: Το νέο ασύρματο χειριστήριο από τη Logitech, ιδανικό για TEDx ομιλίες

Spotlight: Το νέο ασύρματο χειριστήριο από τη Logitech, ιδανικό για TEDx ομιλίες

Η Logitech ανακοίνωσε την ολοκληρωτική αναδημιουργία των στοιχείων ελέγχου παρουσιάσεων με την κυκλοφορία του Logitech® Spotlight™ Presentation Remote.

Σε αντίθεση με τα κλικ στις διαφάνειες και τα λέιζερ του παρελθόντος, το Spotlight έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν κάνετε παρουσιάσεις.

Το Spotlight είναι ένα εξελιγμένο εργαλείο που υπερβαίνει την απλή χρήση δείκτη λέιζερ και σας δίνει τη δυνατότητα να επισημαίνετε και να μεγεθύνετε περιεχόμενο στην οθόνη με ελκυστικό και δυναμικό τρόπο, ώστε να μπορείτε να τονίσετε καλύτερα το επιχείρημά σας.

«Οι παρουσιάσεις δοκιμάζουν τις αντοχές μας», λέει ο Marcel Stolk, αντιπρόεδρος του Επιχειρηματικού τμήματος Δημιουργικότητας και Παραγωγικότητας της Logitech.

«Για τους περισσότερους, το δυσκολότερο σημείο είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης, απλώς νιώθουμε νευρικότητα. Το Spotlight είναι ευκολότερο στη χρήση και, το σημαντικότερο, σας παρέχει νέους τρόπους για να προσελκύετε την προσοχή του κοινού σας χωρίς έναν δείκτη λέιζερ που φαίνεται με δυσκολία».

To Spotlight δημιουργεί το νέο πρότυπο στον έλεγχο παρουσιάσεων. Σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε εύκολα πλοήγηση στις διαφάνειες και να αλληλεπιδράτε με το περιεχόμενο της οθόνης από απόσταση έως και 30 μέτρων. Με το εξελιγμένο σύστημα δείκτη, μπορείτε να επισημάνετε ή να μεγεθύνετε σημεία στη διαφάνειά σας με τέλεια λεπτομέρεια, ώστε να διατηρήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού σας, ενώ μιλάτε.

Το Spotlight έχει επίσης ένα στοιχείο ελέγχου δρομέα που μοιάζει με ποντίκι για την αναπαραγωγή βίντεο και το άνοιγμα συνδέσμων και, σε αντίθεση με το λέιζερ, ο δρομέας και οι επισημάνσεις είναι ορατές τόσο σε ζωντανό κοινό όσο και σε βίντεο ή τηλεδιάσκεψη.

Το Spotlight πραγματοποιεί σύζευξη με μια δυναμική εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να προετοιμάσετε τις συνθήκες πριν από την έναρξη της παρουσίασής σας.

Στην εφαρμογή, μπορείτε να μεταβείτε στη λειτουργία δείκτη, να ορίσετε ειδοποιήσεις δονήσεων σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή ή να ενεργοποιήσετε πιο εξελιγμένες λειτουργίες όπως ο έλεγχος της έντασης ήχου με κινήσεις των χεριών. Επιπλέον, η συσκευή θα ενημερωθεί με επιπλέον λειτουργίες σε βάθος χρόνου, ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση στις τελευταίες λειτουργίες της παρουσίασης με το Spotlight.

«Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η αξιόπιστη τεχνολογία για μια τέλεια παρουσίαση. To Logitech Spotlight είναι το τηλεχειριστήριο παρουσιάσεων που προτιμάται για τις παρουσιάσεις TED και βελτιώνει το αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύει ο παρουσιαστής μπροστά στο κοινό του, καθώς επικεντρώνεται με σιγουριά στη μετάδοση των ιδεών του».

Το Logitech Spotlight συνδέεται επίσης αμέσως μέσω δέκτη USB ή έξυπνης τεχνολογίας Bluetooth®.

Είναι συσκευή τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας για τις περισσότερες πλατφόρμες και έχει συμβατότητα με όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές παρουσιάσεων. Επιπλέον, είναι πλήρως επαναφορτιζόμενο – 1 λεπτό φόρτισης παρέχει 3 ώρες χρήσης – ώστε να μην βρεθείτε ποτέ προ εκπλήξεως.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + four =