αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSpotify: Ολόκληρα τραγούδια μέσα σε Podcasts

Spotify: Ολόκληρα τραγούδια μέσα σε Podcasts

Το Spotify αποφάσισε πως έφτασε η ώρα για την υπηρεσία να προσφέρει κάτι αντίστοιχο με ραδιοφωνικές εκπομπές που ακούν οι οδηγοί σε ώρες αιχμής, επιτρέποντας περιεχόμενο με λόγια παραγωγών σε συνδυασμό με song playback. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το “Shows with Music.”

Η υπηρεσία audio streaming παρουσιάζει ένα νέο show format που ανοίγει τον δρόμο για τους δημιουργούς του podcast να ενσωματώσουν τραγούδια στις εκπομπές τους. Όχι σύντομα αποσπάσματα τραγουδιών, αλλά ολόκληρα κομμάτια. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει και μια εκπομπή στο νέο show format, αλλά θα χρειαστεί την τελευταία έκδοση του Anchor platform για να τα καταφέρει, μιας και αυτή διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία. Προς το παρόν, η δυνατότητα είναι διαθέσιμη για τους χρήστες του Anchor στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιρλανδία.

Για να απολαύσουν στο μέγιστο αυτές τις εκπομπές, οι ακροατές χρειάζονται μια συνδρομή Spotify Premium. Διαφορετικά, τα τραγούδια που περιλαμβάνονται θα περιορίζονται σε δείγματα 30 δευτερολέπτων, κάτι που σίγουρα θα αφαιρεί κάτι από οποιαδήποτε συζήτηση επιχειρήσει ένας δημιουργός, αφού έχει παίξει ένα τραγούδι. Ο μόνος άλλος περιορισμός φαίνεται να είναι στη μουσική που μπορεί να αναπαραχθεί, που όπως μάλλον ήδη φανταστήκατε χρειάζεται να είναι διαθέσιμη στο Spotify.

Το Shows with Music format είναι αποκλειστικό για το Spotify και αυτό γιατί το Spotify μπορεί έτσι να επιβεβαιώσει πως μόνο μουσική με κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα αναπαράγεται και πως οι δημιουργοί πληρώνονται, ακριβώς όπως και στη συνηθισμένη υπηρεσία audio streaming του Spotify. Η ανακάλυψη των εκπομπών που περιλαμβάνουν song playback είναι εύκολη, με την επιλογή “Shows with Music” στην Αναζήτηση.

Πηγή: Pc Magazine

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × five =