αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSportLoft: Η Folli Follie κάνει την έκπληξη και ανοίγει κατάστημα αθλητικών ειδών στην Αθήνα

SportLoft: Η Folli Follie κάνει την έκπληξη και ανοίγει κατάστημα αθλητικών ειδών στην Αθήνα

Τη στρατηγική ανάπτυξη των δικών του multi brand concept stores στην ελληνική αγορά αλλά και στα Βαλκάνια επιταχύνει ο όμιλος Folli Follie Group.

Μετά τα καταστήματα Collective και τα τα sneaker stores Kix , ο όμιλος FF Group φέρνει στην Ελλάδα τα καταστήματα εξειδικευμένου αθλητικού εξοπλισμού SportLoft. Το νέο concept store δοκιμάστηκε αρχικά στο Βουκουρέστι όπου άνοιξε το πρώτο κατάστημα. Μετά την ανταπόκριση των καταναλωτών και η θετική πορεία των πωλήσεων στη ρουμανική αγορά ακολούθησε η δημιουργία του πρώτου καταστήματος SportLoft και στην Αθήνα, στην Κηφισιά.

Τα SportLoft απευθύνονται σε όσους αθλούνται και ζητούν εξειδικευμένο αθλητικό εξοπλισμό και υπηρεσίες. Λόγου χάρη για τους δρομείς παρέχεται ειδικός πελματογράφος και η foot pronation analysis, η οποία επιτρέπει την καταγραφή των κινήσεων του ποδιού ώστε να επιλεγεί το σωστό αθλητικό παπούτσι για κάθε δρομέα, όπως σημειώνει το Economy365.gr.

Εκτός από το SportLoft, η FF Group έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη των Collective και Kix. Η δημιουργία των Collective ήταν το πρώτο βήμα του ομίλου για τη δημιουργία δικών του multi brand concept store. Σήμερα τα Collective έχουν καταστήματα σε Κολωνάκι, Ψυχικό, Ερυθραία, Πάτρα, Καλαμάτα, Ιωάννινα, αλλά και εκτός ελληνικών συνόρων στην Ρουμανία και τη Βουλγαρία, καθώς και e-shop, ενώ τα καταστήματα kix βρίσκονται στην Κηφισιά, το Χαλάνδρι και τη Γλυφάδα.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 14 =