αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSpectre x360: Το «δυνατό» μοντέλο της HP επιστρέφει

Spectre x360: Το «δυνατό» μοντέλο της HP επιστρέφει

Η HP ανακοινώνει τη διάθεση μιας νέας έκδοσης του αρκετά δημοφιλούς laptop που κυκλοφορεί στην αγορά και ξεχωρίζει για το μοναδικό design που διαθέτει. Αναφερόμαστε στο Spectre x360, που πλέον θα δούμε να καταφθάνει μια σαφώς αναβαθμισμένη έκδοση στην αγορά, η οποία θα περιλαμβάνει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας και ανανεωμένο σχεδιασμό. Η νέα αυτή έκδοση (2.0) διατηρεί πολλά στοιχεία του προκατόχου του, αλλά προσθέτει και ορισμένα νέα χαρακτηριστικά.

Για παράδειγμα, διατηρεί την ικανότητα κάμψης της οθόνης, προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα tablet. Παράλληλα, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, η εταιρεία έχει μειώσει σημαντικά τα bezels της οθόνης, κάνοντάς το όχι μόνο ελαφρύτερο κατά 11% αλλά και πιο λεπτό κατά 13%, ενώ συνολικά είναι μικρότερο από τον προκάτοχό του.

hp-spectre-360

Δε θα πρέπει να αμελήσουμε να αναφέρουμε πως η νέα αυτή συσκευή έρχεται και με μεγαλύτερη μπαταρία, η οποία θα προσφέρει 25% μεγαλύτερη αυτονομία σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση της συσκευής. Η μπαταρία υποστηρίζει και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, η οποία μπορεί να τη φορτίσει στο 90% σε μόλις 90 λεπτά. Να σημειωθεί εδώ ότι η αυξημένη αυτονομία οφείλεται και στο εσωτερικό hardware που χρησιμοποιήθηκε, όπως ο νέος επεξεργαστής έβδομης γενιάς της οικογένειας Kaby Lake της Intel.

Όπως αναφέρει το Digitallife.gr, το νέο αυτό laptop έρχεται με τέσσερα συνολικά ηχεία και δυο θύρες USB-Type C με υποστήριξη Thunderbolt 3, καθώς και μια θύρα USB-Type A 3.0. Το Spectre x360 των 13,3 ιντσών είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά στην τιμή των $1.049.99.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 14 =