αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSpecial Offer Ιουνίου: Κλείσε διαφημιστικό banner στο It’s Possible με έκπτωση 50%

Special Offer Ιουνίου: Κλείσε διαφημιστικό banner στο It’s Possible με έκπτωση 50%

Μια ειδική προσφορά ετοίμασε το It’s Possible για τον Ιούνιο 2019. Αυτόν τον μήνα μπορείς να κλείσεις ένα διαφημιστικό banner με έκπτωση 50% και να προβληθείς στο κοινό του site. Για ολόκληρο τον μήνα. Η προσφορά αφορά τρεις θέσεις για να διαλέξεις: Αυτή ακριβώς κάτω από τα άρθρα, αυτή στα δεξιά από τα άρθρα (πάνω από τα ‘top stories’) και αυτή που βρίσκεται στην Home Page ακριβώς πάνω από τα 3 κεντρικά θέματα.

Η προσφορά ισχύει μέχρι να καλυφθούν οι 3 συγκεκριμένες θέσεις. Σημειώνεται ότι με οποιοδήποτε banner κι αν επιλέξει κάποιος, παίρνει ακόμα μια θέση προβολής δωρεάν, στην mobile version του It’s Possible. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες και τιμές, επικοινωνώντας στο email itspossiblegr@gmail.com.

Επισκεψιμότητα: Τον Μάιο που διανύουμε το It’s Possible αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου 70.000 μοναδικούς επισκέπτες και 160.000 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχείων των Google Analytics. Οι ακριβείς αριθμοί θα διαμορφωθούν αφού ολοκληρωθεί ο μήνας. Με βάση τους αριθμούς αυτούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο, είναι το γεγονός ότι περίπου 5 στους 10 αναγνώστες μας είναι γυναίκες. Κάτι αρκετά εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι σε ένα επιχειρηματικό event περίπου 8 στους 10 παρευρισκόμενους είναι άντρες.

Στο It’s Possible έχει δημιουργηθεί μια «μεγάλη συζήτηση». Στην οποία έχουν θέση νέοι αλλά και παλαιότεροι επιχειρηματίες, startuppers, Bloggers, YouTubers, άνθρωποι που έχουν ιδρύσει την επιχείρηση τους σε κάποια μεγάλη ή μικρότερη πόλη. Άνθρωποι που έχουν δημιουργήσει τεχνολογικές πλατφόρμες, αλλά και εκείνοι που δραστηριοποιούνται σε πιο «παραδοσιακά» επιχειρηματικά πεδία.

Φυσικά εστιάζοντας στο νεανικό κοινό. Στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας μπορείς να δεις και τις ηλικιακές ομάδες των αναγνωστών μας. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το It’s Possible έχει συγκεντρώσει γύρω του ένα νεανικό κοινό, εστιάζοντας στους λεγόμενους Millennials.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − eleven =