αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑSpaces: Ο κολοσσός των co-working χώρων που ήρθε στην Ελλάδα, αναζητά Community Manager

Spaces: Ο κολοσσός των co-working χώρων που ήρθε στην Ελλάδα, αναζητά Community Manager

Το γνωστό brand co-working χώρων Spaces έχει «αποβιβαστεί» πλέον και στην Αθήνα. Τώρα, η εταιρία αναζητά Community Manager. Έναν άνθρωπο, δηλαδή, που θα βοηθά τον Area Manager να «τρέχει» τις καθημερινές υποχρεώσεις της Spaces. «Οι λειτουργίες μας αποτελούνται από γραφεία, μέλη, αίθουσες συνεδριάσεων και χώρο στάθμευσης. Μαζί θα δημιουργήσετε και θα διατηρήσετε ένα εμπνευσμένο και ζωηρό εργασιακό περιβάλλον για όλα τα μέλη και τους επισκέπτες», τονίζει η εταιρία. 

Ο Community Manager θα διασφαλίζει ότι το κτίριο είναι πλήρως λειτουργικό κάθε ημέρα και όλες οι διαδικασίες τρέχουν ομαλά. Η εταιρία σημειώνει ότι προσφέρει «τέλειο εργασιακό περιβάλλον και οικονομικές απολαβές». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν το βιογραφικό τους στην σχετική αγγελία που έχει ανέβει στο Linkedin.

Όπως είπαμε, η Spaces άνοιξε τον δικό της χώρο στο κέντρο της Αθήνας. . Η τοποθεσία είναι στην Ερμού και ανταποκρίνεται στις ποικίλες απαιτήσεις του χώρου εργασίας των σημερινών επιχειρηματιών και επιχειρήσεων. Πρόκειται για ένα εμβληματικό κτίριο με 270 θέσεις εργασίας και 85 co-working desks ενώ όλο το κέντρο εκτείνεται σε 1.309 τ.μ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − five =