αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Spaceport Mixologist»: Η SpaceX έβαλε αγγελία και ψάχνει άτομο που θα φτιάχνει… τα κοκτέιλ

«Spaceport Mixologist»: Η SpaceX έβαλε αγγελία και ψάχνει άτομο που θα φτιάχνει… τα κοκτέιλ

Μια ιδιαίτερη αγγελία δημοσίευσε η SpaceX. Η διαστημική εταιρία του Elon Musk ψάχνει…Spaceport Mixologist. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Η εταιρία θέλει να προσλάβει έναν bartender που θα φτιάχνει ποτά με θέμα το διάστημα, δίπλα στο μεγάλο εργοστάσιο πυραύλων της SpaceX στο νότιο Τέξας.

Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί θα εξυπηρετεί τους εκατοντάδες υπαλλήλους που εργάζονται για το Starship της SpaceX. Ο Mixologist πιθανότατα θα δουλέψει στο μικρό σπίτι δίπλα στο υπό κατασκευή διαστημικό σκάφος της SpaceX, το οποίο ο Musk αποκαλεί Starbase Tiki Bar και θα προσφέρει ποτά όπως το Test Pilot ή το Jet Pilot.

«Η SpaceX διαθέτει μια σειρά από καταστήματα και υπηρεσίες τροφίμων που εξυπηρετούν το εργατικό δυναμικό μας και προσπαθούμε να προσθέσουμε πολλά περισσότερα. Αναζητούμε υποψηφίους που έχουν mixology εμπειρία με έμφαση σε θέρετρα, μπαρ και full-service εστιατόρια», σημειώνει η εταιρία.

Όπως τονίζεται στην σχετική αγγελία, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν 2+ χρόνια εμπειρίας.

Τα ποτά που θα κληθεί να φτιάξει αυτός που θα επιλεγεί, θα μοιάζουν με αυτό που βλέπεις… στην παραπάνω φωτογραφία. Είναι ένα από αυτά που δίνει το tiki bar, σύμφωνα με τον Elon Musk.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να κάνετε την αίτηση σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × five =