αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSoundreef: Πως μπορείς να παίζεις μουσική στο μαγαζί σου νόμιμα, χωρίς υποχρεώσεις για πνευματικά δικαιώματα

Soundreef: Πως μπορείς να παίζεις μουσική στο μαγαζί σου νόμιμα, χωρίς υποχρεώσεις για πνευματικά δικαιώματα

Και επίσημα πλέον βρισκόμαστε σε τουριστική περίοδο με παραθαλάσσια μέρη και νησιά να έχουν ήδη υποδεχθεί την πρώτη φουρνιά τουριστών. Όσο πλησιάζουμε, όμως, στο καλοκαίρι και πάνω στο πικ των διακοπών, οι ρυθμοί εντείνονται όλο και περισσότερο για να είναι όλα στην εντέλεια.

Εξάλλου οι καταστηματάρχες των τουριστικών περιοχών περιμένουν πώς και πώς την καλοκαιρινή περίοδο για να δουν τη δουλειά τους να αυξάνεται. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι σίγουροι πως δεν θα προκληθεί οποιοδήποτε πρόβλημα που θα θέσει σε κίνδυνο τα φετινά τους κέρδη. Ένα από τα θέματα που προκαλούν ανησυχία είναι η άδεια μουσική που παίζεται στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης.

Πώς θα λυθεί αυτό το ζήτημα μια για πάντα; Το σκάνδαλο με την ΑΕΠΙ έφερε πολλές υποσχέσεις για μια σταθερή λύση, όμως ακόμη και τώρα πολλοί καταστηματάρχες συνεχίζουν να έρχονται αντιμέτωποι με τους Οργανισμούς που ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν τη δουλειά που έκανε μέχρι πρότινος η ΑΕΠΙ. Οι συνέπειες για περιπτώσεις τουριστικών καταστημάτων Εστίασης; Καταστροφικές…

Τα προβλήματα που προκύπτουν με τους Οργανισμούς

Το πιο σημαντικό θέμα είναι πως δεν υπάρχει έγκυρη και ακριβής ενημέρωση από την πλευρά των διάφορων Οργανισμών προς τους καταστηματάρχες, οι οποίοι, μέσα στην αγωνία τους για την καλοκαιρινή σεζόν, δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει με ελέγχους και αιφνίδια πρόστιμα για την άδεια μουσικής.
Για παράδειγμα, πόσοι γνωρίζουν ότι η αποδοχή της ΕΥΕΔ σημαίνει συγχρόνως και αποδοχή GEA και ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ; Τα ερωτήματα που ανακύπτουν από τέτοιου είδους ασαφείς συμβάσεις είναι σημαντικά και δεν πρέπει να μένουν στο παρασκήνιο, καθώς κανένας ιδιοκτήτης καφέ ή beach bar δεν θα ήθελε να βρεθεί προ εκπλήξεως με πρόστιμα που ούτε καν γνώριζε ότι έπρεπε να πληρώσει.
Λύση: Μουσική Soundreef

Tο ΠΑΣΚΕΔΙ προσφέρει σε όλους τους επιχειρηματίες Εστίασης και ιδιαίτερα για καταστήματα Εστίασης σε τουριστικές περιοχές όπως beach bar, τη δυνατότητα να αποκτήσουν νόμιμη άδεια εκτέλεσης μουσικής ΧΩΡΙΣ καμία υποχρέωση στους υπόλοιπους Οργανισμούς!
Η νόμιμη αλλά και… ΜΟΝΙΜΗ λύση που προσφέρει ο ΠΑΣΚΕΔΙ είναι αποτέλεσμα της αποκλειστικής συνεργασίας του Σωματείου με τη Soundreef!

Η πασίγνωστη βρετανική εταιρεία διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων «έχρισε» το ΠΑΣΚΕΔΙ ως τον μοναδικό και αποκλειστικό συνεργάτη της σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας στα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ ένα εξαιρετικά πλούσιο ρεπερτόριο με 275.000 τραγούδια, σε 41 διαφορετικά κανάλια web radio και μια μεγάλη γκάμα ελληνικών και ξένων επιλογών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε καταστήματος!
Ο κάθε χρήστης-ιδιοκτήτης καταστήματος, με το που ολοκληρώσει την εγγραφή του στο ΠΑΣΚΕΔΙ, αποκτά δικούς του ατομικούς κωδικούς στο σύστημα διαχείρισης της Soundreef, από όπου ελέγχει και διαχειρίζεται τη μουσική που παίζει το κατάστημά του. Ξένοιαστα, σίγουρα, χωρίς κανένα επιπλέον βάρος!

Πως συνεργάζομαι με το ΠΑΣΚΕΔΙ

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απλή: επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στα 2310 932420 – 932473 – 932481 ή μέσω email στο paskedi@paskedi.gr ή μέσω του επίσημου website του Σωματείου: https://www.paskedi.gr/page/basic_member και τα εξειδικευμένα μέλη της ομάδας μας έρχονται σε επαφή μαζί σας για να σας διευκολύνουν με την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Στη συνέχεια, λαμβάνετε προσωπικό κωδικό εισόδου και διαχείρισης του προσωπικού σας λογαριασμού στην πλατφόρμα της Soundreef από οπού διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο για τη μουσική που αναπαράγεται στο κατάστημά σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − one =