αρχικηVIRALSolo Houses: Τα φουτουριστικά σπίτια σε σχήμα ανάποδης πυραμίδας θα γίνουν πραγματικότητα (ΦΩΤΟ)

Solo Houses: Τα φουτουριστικά σπίτια σε σχήμα ανάποδης πυραμίδας θα γίνουν πραγματικότητα (ΦΩΤΟ)

Στην ισπανική περιφέρεια Matarraña, η αρχιτεκτονική εταιρεία TNA και οι αρχιτέκτονες Makoto Takei και Chie Nabeshima είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της κατασκευής κατοικιών που διαφέρουν κατά πολύ από τις συνηθισμένες.

Τα Solo Houses είναι φουτουριστικές κατοικίες σε σχήμα ανεστραμμένης πυραμίδας που θα δεσπόζουν στο ισπανικό τοπίο της περιοχής, όπως διαβάζουμε στο perierga.gr.

Ακολουθώντας τα βήματα των σχεδίων του Didier Faustino και του Johnston Marklee, οι αρχιτέκτονες έξυπνα… αναποδογύρισαν την πυραμίδα προκειμένου να δημιουργήσουν μια αίσθηση έλλειψης βαρύτητας. Μεγάλα ανοίγματα στις πλευρές προσφέρουν πανοραμική θέα στο τοπίο ενώ το κομψό εσωτερικό χωρίζεται σε διαφορετικά επίπεδα, προσφέροντας μια άνετη διαβίωση.

Το highlight της κατασκευής, βέβαια, βρίσκεται στην ταράτσα, όπου είναι η εντυπωσιακή πισίνα, σχεδιασμένη να παρέχει στους ενοίκους μια μοναδική εμπειρία δροσιάς. Η εταιρεία TNA αναμένεται να κατασκευάσει 15 κατοικίες, ξεκινώντας τις εργασίες μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =