αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSold out το πρώτο Burger King στην Ελλάδα- Οι υπεύθυνοι ζητούν μεγαλύτερο χώρο για να καλύψουν τη ζήτηση (ΦΩΤΟ)

Sold out το πρώτο Burger King στην Ελλάδα- Οι υπεύθυνοι ζητούν μεγαλύτερο χώρο για να καλύψουν τη ζήτηση (ΦΩΤΟ)

Με το «δεξί» ξεκίνησε την παρουσία της στην Ελλάδα η Burger King. Η απήχηση του καταστήματος στο αεροδρόμιο της Ρόδου στις πρώτες μέρες λειτουργίας του, είναι κάτι παραπάνω ενθαρρυντική, με τον κόσμο να συρρέει μαζικά για να δοκιμάσει τα προϊόντα της αμερικάνικης αλυσίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του SSP, της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της μάρκας για τα ελληνικά αεροδρόμια ζήτησαν ήδη από την Fraport περισσότερο χώρο για να τοποθετήσουν και άλλα τραπεζοκαθίσματα, προκειμένου να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση.

Στελέχη της Fraport Greece δηλώνουν αισιόδοξα για τη συνέχεια και τονίζουν πως είναι σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους της SSP, με αντικείμενο τη λειτουργία και άλλων εστιατορίων Burger King στα περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η γερμανική εταιρεία. «Αυτή τη στιγμή κοιτάμε ένα προς ένα τα αεροδρόμια, για να καταλήξουμε που ταιριάζει να ανοίξουμε νέα καταστήματα», αναφέρει στο mononews.gr ο Γενικός Διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece, Γιώργος Βήλος.

Δεν αποκλείει μάλιστα, το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν καταστήματα της φημισμένης αλυσίδας και στους χώρους ελεύθερης πρόσβασης των αεροδρομίων, ώστε να μπορούν και οι επισκέπτες πέρα από τους επιβάτες να γευθεί το μενού της.

http://www.mononews.gr/wp-content/uploads/2018/08/burger-king2-768x432.jpg

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη απόφαση για το αεροδρόμιο και τον χρόνο που θα ανοίξει το δεύτερο κατάστημα της αμερικάνικης αλυσίδας στην χώρα μας, τονίζει ωστόσο πως η συνεργασία των δυο πλευρών δεν ξεκίνησε για να σταματήσει στην Ρόδο Αντίθετα, ξεκίνησε από τη Ρόδο για να συνεχίσει και στα υπόλοιπα αεροδρόμια. «Αυτό», όπως λέει, «επιθυμεί και η μητρική εταιρεία των Burger King».

Ο κ. Βήλος επισημαίνει πως η παραπάνω κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ενίσχυσης των υπηρεσιών που προσφέρουν τα περιφερειακά αεροδρόμια και αναβάθμισης της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επιβατών, σε επίπεδα ανάλογα με αυτά των διεθνών αεροδρομίων στο εξωτερικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − one =