αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑSold-out στα κομμωτήρια: Είναι φουλ για τις δύο πρώτες εβδομάδες, πριν καν ανοίξουν

Sold-out στα κομμωτήρια: Είναι φουλ για τις δύο πρώτες εβδομάδες, πριν καν ανοίξουν

Παρά το γεγονός ότι τα κομμωτήρια έχουν κατεβάσει «ρολά», στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, αρκετοί πελάτες ζητούν να κλείσουν ραντεβού από τώρα, προκειμένου να έχουν προτεραιότητα, μόλις επαναλειτουργήσουν.

«Θεωρητικά, αν κάναμε ένα γρήγορο υπολογισμό, είναι ήδη κλεισμένες οι δύο πρώτες δύο εβδομάδες», λέει στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων και Κομμωτών Θεσσαλονίκης και Περιχώρων Παύλος Κολοβός.

Όπως λέει ο κ. Κολοβός, κάποιοι κομμωτές δίνουν μάλιστα οδηγίες, μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης για απλές διαδικασίες.

«Δίνουμε συμβουλές, κυρίως σε άνδρες, προκειμένου να κουρευτούν μέχρι να τους πιάσουμε και πάλι στα χέρια μας εμείς», σημειώνει και εξηγεί πως για τις γυναίκες είναι λίγο πιο περίπλοκη η κατάσταση, διότι μία από τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν στο κομμωτήριο είναι η βαφή των μαλλιών, που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση.

«Φροντίζουμε να τις καθοδηγούμε, ώστε να μην προβούν σε αποτυχημένες απόπειρες και αντιμετωπίσουμε μετά τη δυσκολία να επαναφέρουμε τα μαλλιά στην προηγούμενή τους μορφή», εξηγεί ο πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων και Κομμωτών Θεσσαλονίκης και Περιχώρων, που αριθμεί περίπου 1700 μέλη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 13 =