αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSock 101: Τέσσερις επιχειρηματίες έφτασαν στην επιτυχία χρησιμοποιώντας πολύχρωμες κάλτσες

Sock 101: Τέσσερις επιχειρηματίες έφτασαν στην επιτυχία χρησιμοποιώντας πολύχρωμες κάλτσες

Επιχειρηματικές ευκαιρίες υπάρχουν παντού. Ακόμα… και στις κάλτσες. Ναι, αυτό σκέφτηκαν τέσσερις νέοι επιχειρηματίες στις ΗΠΑ και δημιούργησαν τη Sock 101. Ένα brand που δημιουργεί κάλτσες, οι οποίες ξεφεύγουν από τα κλασικά σχέδια και χρώματα.

Σκοπός τους ήταν να «διαταράξουν» την ίσως μονότονη αγορά της κάλτσας. Εστιάζοντας μάλιστα σε αυτούς που πηγαίνουν καθημερινά στο γραφείο και θέλουν να έχουν μια λίγο εναλλακτική εμφάνιση. Να δώσουν, δηλαδή, την ευκαιρία στους επαγγελματίες να εκφραστούν, μέσω πιο μοντέρνων καλτσών, ενώ την ίδια ώρα θα διατηρούν την professional εμφάνιση τους.

Δύο από τους ιδρυτές του brand, Kelly Yarborough και Dave Feyerabend

Δύο από τους ιδρυτές του brand, Kelly Yarborough και Dave Feyerabend

Η ομάδα των τεσσάρων δεν είχε καμία προηγούμενη εμπειρία στο κομμάτι της μόδας. Όπως σημειώνει το αμερικανικό site Entrepreneur.com, είχαν όμως πάθος για την επιχειρηματικότητα και φρέσκες ιδέες. Έτσι δημιούργησαν μια «out of the box» επιχείρηση, και τα προϊόντα που έβγαλαν έχουν μεγάλη απήχηση στους νέους επαγγελματίες.

«Θέλαμε να αλλάξουμε τα δεδομένα της μόδας σε άντρες και γυναίκες, μέσα από τις κάλτσες. Προταρχικός μας στόχος ήταν να δώσουμε την ευκαιρία στους ανθρώπους να εκφραστούν. Οι κάλτσες είναι ο τέλειος τρόπος έτσι ώστε να έχουμε ένα διαφορετικό στιλ» λέει ο συνιδρυτής του brand, Kelly Yarborough.

Παρόλο που ανέπτυξαν ένα λίγο ασυνήθιστο προϊόν, η νέα επιχείρηση πάει εξαιρετικά καλά. Μάλιστα, πρόσφατα η Sock 101, κατάφερε να βρει χρηματοδότηση ύψους 250.000 δολαρίων και στο προσεχές χρονικό διάστημα, αναμένεται να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.

20161109194233-sock101

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + fifteen =