αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSlotApp: Η πρώτη «παιχνιδιάρικη» εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης είναι εδώ

SlotApp: Η πρώτη «παιχνιδιάρικη» εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης είναι εδώ

Μια νέα εφαρμογή… made in Greece κάνει πρεμιέρα. Με σλόγκαν The ‘Seethroughgame!’ App, το SlotApp είναι η πρώτη «παιχνιδιάρικη» εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που στηρίζεται στην ανθρώπινη περιέργεια και το παιχνίδι.

Σε έναν κόσμο κλειδωμένων προφίλ, όλα στην αρχή είναι κυριολεκτικά θολά, όμως μέσα από το παιχνίδι«ανοιγόμαστε» σιγά σιγά ο ένας στον άλλον.

«Καλούμε τον άλλο παίκτη (Sloter) να παίξει σε 8 «δοκιμασίες» και να μαζέψειSlots. Οι «δοκιμασίες» είναι ερωτήσεις γνώσης και διασκεδαστικά παιχνίδια ταχύτητας &μνήμης που πρέπει να κερδίσει. Το ίδιο και εμείς!Κάθε φορά που κερδίζουμε ένα παιχνίδι, μαθαίνουμε κάτι για τον άλλον παίκτη. Κάθε φορά που κερδίζει ο άλλος παίκτης, μαθαίνει εκείνος κάτι για μας. Μέχρι να καταφέρουμε να «ξεκλειδώσουμε» ο ένας τον άλλον και να γίνουμε keychain. Τότε ξαφνικά μπορούμε να μιλάμε. Το chat είναι η επιβράβευσή μας, για να εξελίξουμε τη γνωριμία αυτή» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και μπορείτε να την κατεβάσετε από ΕΔΩ. Σύντομα έρχεται και η version για Android.

5

7

8

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + twenty =