αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSkype: Υποστηρίζει πλέον ως 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις

Skype: Υποστηρίζει πλέον ως 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις

Μία πολυπόθητη αλλαγή από τους χρήστες του Skype έφτασε, με τη Microsoft να υποστηρίζει πλέον έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις. Συγκεκριμένα, με την έκδοση 8.66 της δημοφιλούς πλατφόρμας, έχει αυξηθεί το μέγιστο όριο ατόμων που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα σε μία κλήση, βίντεο ή ηχητική.

Η νέα έκδοση του Skype είναι ήδη διαθέσιμη για Windows, Mac, Linux, Android, iPhone και iPad, με την αλλαγή στο όριο να ισχύει και για τους χρήστες της web έκδοσης της πλατφόρμας. Επιπλέον, η Microsoft ανακοίνωσε πως διορθώθηκε το πρόβλημα που προκαλούσε πάγωμα της εφαρμογής με sing-out του χρήστη, αλλά και τα προβλήματα στο ανέβασμα ή το κατέβασμα αρχείων που είχαν δηλώσει αρκετοί χρήστες με το προηγούμενο update.

Επιπλέον, η γλώσσα πλέον θα παραμένει αυτή που είχατε διαλέξει αρκετά και δε θα αλλάζει αυτόματα στα αγγλικά. Τέλος, διορθώθηκε το πρόβλημα όπου εξαφανιζόντουσαν οι αγαπημένες επαφές από την εφαρμογή των Windows. Να πούμε βέβαια πως η Microsoft προσπαθεί να βελτιώνει συνέχεια το Skype, παρά την μέχρι τώρα επιτυχία της πλατφόρμας Microsoft Teams.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 12 =