αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSkroutz: Eτοιμάζει μικροδάνεια για αγορές

Skroutz: Eτοιμάζει μικροδάνεια για αγορές

Νέα σχέδια έχει το Skroutz για το 2022. Όπως σημειωσε στο Linkedin ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, Συνιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος, Skroutz: «Όσον αφορά τις επιλογές πληρωμής, έχουμε ήδη εισαγάγει δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών, αλλά πρόκειται να επεκτείνουμε αυτήν την προσφορά δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να λαμβάνουν μικροδάνεια (κάτι σαν το «Buy now-pay later» BNPL) για μικρές αγορές μέσω των φορητών συσκευών. Όσο για άλλες δημοφιλείς επιλογές πληρωμής PayPal, Google ή Apple Pay, θα είναι διαθέσιμες εντός του 2022».

«Η ραχοκοκαλιά της ανάπτυξής μας και αυτής της εξαιρετικής υπηρεσίας είναι, φυσικά, η εμπορική μας βάση και για το λόγο αυτό, επενδύουμε επίσης σε διάφορες πρωτοβουλίες για να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν με επιτυχία την επιχείρησή τους. Στο μέτωπο της εφοδιαστικής, σχεδιάζουμε να παρέχουμε λύσεις αποθήκευσης και συσκευασίας, καθώς και εργαλεία για τους εμπόρους ώστε να ενσωματωθούν σωστά με το Skroutz όσον αφορά τη διαθεσιμότητα αποθεμάτων και προϊόντων» ανέφερε επίσης ο κ. Χατζηγεωργίου.

«Τον περασμένο χρόνο παρουσιάσαμε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που ονομάζεται Skroutz Plus, ξεκινήσαμε ένα δίκτυο θυρίδων που ονομάζεται Skroutz Points και παρουσιάσαμε τη δική μας λύση τελευταίου μιλίου – Skroutz Last Mile. Το τελευταίο, συγκεκριμένα, είναι η εκδοχή μας να κάνουμε τα δύσκολα πράγματα, να δημιουργήσουμε έναν στόλο από την αρχή και να αυξήσουμε από λίγες σε χιλιάδες παραδόσεις την ημέρα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Για να πετύχουμε αυτό το όραμα, έπρεπε να αυξήσουμε το μέγεθος της ομάδας μας από 250 σε σχεδόν 700 Skroutzer σε λιγότερο από δύο χρόνια, ένα απαραίτητο βήμα για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όσα σχεδιάζουμε» συμπλήρωσε.

Στόχος είναι να εγγυηθούν  τις παραδόσεις την επόμενη μέρα στην πλειονότητα των αποστολών και να επεκτείνουν το δίκτυο θυρίδων Skroutz Points σε τουλάχιστον 250 τοποθεσίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για παραδόσεις και επιστροφές. Επίσης το 2022, οι καταναλωτές με έδρα την Αθήνα θα έχουν πρόσβαση σε παραδόσεις 1 ώρας για επιλεγμένες αποστολές .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 7 =