αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚλείνει το θρυλικό cafe-μπαρ Skipper’s στον Άλιμο

Κλείνει το θρυλικό cafe-μπαρ Skipper’s στον Άλιμο

«Κατεβάζει ρολά» μετά από 35 χρόνια λειτουργίας το μπαρ Skipper’s στην Μαρίνα Αλίνου. Το Skipper’s δεν υπάρχει στα σχέδια της ανάπλασης και έτσι, σύντομα θα κλείσει προκειμένου οι εργασίες να προχωρήσουν.

Στις 31 Οκτωβρίου λήγουν οι συμβάσεις του προσωπικού που εργάζεται εκεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες του alimosonline.gr, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για την ανανέωσή τους.

Η ιστορία του

Το «Skipper’s» υπήρξε  σημείο αναφοράς για πολύ κόσμο. Εκεί που στέκεται ήταν μία μπαζωμένη έκταση που δεν είχε εκμεταλλευτεί κάποιος.  Αρχικά όταν ξεκίνησε, αφορούσε ένα μικρής έκτασης μαγαζί 30 τετραγωνικών μέτρων, με τραπεζοκαθίσματα έξω και διάκοσμο που κάνει τον επισκέπτη να αισθάνεται πως είναι σε καράβι.

Τα εγκαίνια έγιναν στις 4 Σεπτεμβρίου του 1987. Οι πρώτοι που το προτίμησαν ήταν οι άνθρωποι που εργάζονταν στη Μαρίνα Aλίμου, όμως σύντομα ο χώρος γέμισε με κατοίκους όλων των περιοχών. Χωρίς να κάνει διαφήμιση, μαθεύτηκε από στόμα σε στόμα.

Τις πρώτες δύο δεκαετίες δεν πρέπει να υπήρξε ζευγάρι με “έδρα” τα νότια προάστια, που να μην πήγε σε ένα από τα πρώτα ραντεβού στο «Skipper’s».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + 9 =