αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSitel: Σε αυτό το κτίριο θα στεγαστεί το hub του αμερικανικού κολοσσού στην Ελλάδα

Sitel: Σε αυτό το κτίριο θα στεγαστεί το hub του αμερικανικού κολοσσού στην Ελλάδα

H Sitel «αποβιβάζεται» στην Αθήνα και εντός του μήνα θα ανοίξει το δικό της Hub. Πρόκειται για τον Αμερικανικό κολοσσό των outsourcing υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Το νέο hub θα στεγαστεί στο Athens Capitol (φωτο). Πρόκειται για ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, επί των Οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ιουλιανού. Το Athens Capitol των 30.000 τ.μ. έχει λειτουργήσει σε παρελθόν ως εμπορικό κέντρο αλλά οδηγήθηκε στο «λουκέτο». Τώρα ψάχνει να βρει… την δική την επιτυχία, μέσα από την επένδυση της Αμερικανικής εταιρίας.

Η Sitel θα προσλάβει 1.000 άτομα προσωπικό στο ΜΑΧhub που δημιουργεί στην Ελλάδα, η πλειοψηφία των οποίων θα είναι ντόπιοι και ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα για να υποστηρίξει τη ραγδαία ανάπτυξη των πελατών της.

Όπως λέει η εταιρία, αυτό που θα δούμε στην Αθήνα θα είναι ένα ένα υβριδικό κέντρο συνεργασίας, επικεντρωμένο στην προσωπική συνεργασία, εκπαίδευση και ανάπτυξη και στη συμμετοχή των εργαζομένων, όπου οι συνεργάτες θα εργάζονται τόσο από το σπίτι όσο και από το κέντρο.

Ο Global COO και συνιδρυτής της Sitel Group, Olivier Camino, χαρακτήρισε «στρατηγική την απόφαση να λειτουργήσεις η ελληνική αγορά ως ένας πολύγλωσσος κόμβος για τους πελάτες μας, ειδικά για τις γερμανικές και σκανδιναβικές αγορές». «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που ανοίγουμε το πρώτο μας κέντρο επικοινωνίας στην Ελλάδα και είμαστε ενθουσιασμένοι που είναι ένα MAXhub, προσφέροντας στους συνεργάτες μας περισσότερη ευελιξία και καλύτερη εμπειρία συνεργάτη μέσω ενός υβριδικού μοντέλου εργασίας» πρόσθεσε ο ίδιος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + 6 =