αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSimon Sinek: Οι σπουδαίοι leaders μοιράζονται τα εύσημα όταν τα πράγματα πάνε καλά. Και παίρνουν την ευθύνη όταν τα πράγματα πάνε στραβά

Simon Sinek: Οι σπουδαίοι leaders μοιράζονται τα εύσημα όταν τα πράγματα πάνε καλά. Και παίρνουν την ευθύνη όταν τα πράγματα πάνε στραβά

Για τον Simon Sinek έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για τον best seller συγγραφέα, ο οποίος εστιάζει τα τελευταία χρόνια σε θέματα που αφορούν τους Millennials. Ενώ είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες που κάνει- πολλές εκ των οποίων γίνονται viral.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, έχει πει και αρκετές σοφές φράσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως χρήσιμα μαθήματα για εμάς τους υπόλοιπους.

Σε ποστ που έκανε πρόσφατα στο Linkedin (o ίδιος έχει εκεί 2,4 εκατ. followers), περιγράφει μια απλή τακτική που εφαρμόζουν οι σπουδαίοι ηγέτες. «Οι σπουδαίοι leaders μοιράζονται τα εύσημα όταν τα πράγματα πάνε καλά. Και παίρνουν την ευθύνη όταν τα πράγματα πάνε στραβά» έγραψε. Με την ανάρτηση να γίνεται viral.

Πόσο συχνά βλέπουμε στην Ελλάδα τέτοιους ηγέτες;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Simon Sinek: Το ψυχολογικό τρικ για να μην νιώσεις ποτέ ξανά αγχωμένος

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + fourteen =