αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν είσαι το ίδιο άτομο που ήσουν πριν 1 χρόνο»: 5 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι στον σωστό δρόμο

«Δεν είσαι το ίδιο άτομο που ήσουν πριν 1 χρόνο»: 5 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι στον σωστό δρόμο

Μπορεί να έχεις ξεκινήσει την προσπάθεια σου πριν από 1, 2 ή 5 χρόνια. Με σκοπό να φτάσεις στον μεγάλο στόχο σου, όποιος κι αν είναι αυτός. Άλλωστε ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικούς στόχους στην καριέρα και στην προσωπική του ζωή.

Αλλά μέσα σε όλη την χαοτική καθημερινότητα, με τα «πάνω» και τα «κάτω», πως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι εξελίσσεσαι και βρίσκεσαι στο μονοπάτι της επιτυχίας; Τώρα λοιπόν θα δούμε 5 απλά σημάδια, που δείχνουν ότι μάλλον είσαι στον σωστό δρόμο.

1# Δεν είσαι το ίδιο άτομο που ήσουν πριν 1 χρόνο. Σκέψου που ήσουν πριν από 1 χρόνο. Έχεις κάνει πρόοδο από τότε; Αν έχεις μείνει στάσιμος ή αν έχεις κάνει βήματα προς τα πίσω, ίσως κάτι δεν πάει καλά.

2# Έχεις συγκεκριμένους στόχους. Είναι σημαντικό να έχεις συγκεκριμένους στόχους στην ζωή σου. Και ένα πλάνο που θα σε οδηγήσει σε αυτούς.

3# Έχεις 1 ή 2 ή 5 φίλους που σε εξελίσσουν. Όπως λέει ο business coach, Tim Ferriss, είμαστε ο «μέσος όρος» των 5 ατόμων που κάνουμε περισσότερο παρέα. Φρόντισε να έχεις δίπλα σου άτομα που θα σε «τραβήξουν» προς τα πάνω.

4# Έχεις «πιέσει» τον εαυτό σου για τουλάχιστον 6 μήνες. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Είτε ξεκινήσεις ένα δικό σου project, είτε αναλάβεις μια νέα θέση στην εταιρία πυο είσαι. Ειδικά στην αρχή μπορεί να σου φανεί ακατόρθωτο. Αλλά δεν θα μάθεις πιο θα είναι το αποτέλεσμα, αν δεν επιμείνεις. «Πίεσε» τον εαυτό σου για τουλάχιστον 6 μήνες.

5# Έχεις πάρει τα χρήσιμα μαθήματα από τις αποτυχίες. Σίγουρα θα υπάρξουν και αποτυχίες σε αυτό το «ταξίδι». Εσύ έχεις πάρει τα χρήσιμα μαθήματα από αυτές;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 6 =